≫ 

Robert Dauni Džunior navodno finansirao rehabilitaciju Armija Hamera

Hamer je sada sa svojom porodicom boravi u kući u Los Anđelesu, koja je u vlasništvu Daunija Džuniora.

  • 0
Robert Downey Jr. Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Robert Dauni Džunior je navodno pomogao Armiju Hameru na rehabilitaciji.

Prema izvorima koji govore za "Vanity Fair", holivuski superstar je finansirao Hamerov skoro šestomesečni boravak u rehabilitacionom centru na Floridi.

Kako navodi ovaj medij, Hamer sada sa svojom porodicom boravi u kući u Los Anđelesu, koja je u vlasništvu Daunija Džuniora.

Informacija dolazi nakon što je u pojedinim medijima prošle nedelje objavljena da Hamer navodno radi kao prodavac tajm šera u hotelskom odmaralištu na Kajmanskim ostrvima kako bi izdržavao svoju porodicu.

U januaru 2021. prvi put su se pojavile optužbe protiv Hamera, što ga je navelo da napusti film "Shotgun Wedding" sa Dženifer Lopez, a mesec dana kasnije napustili su ga njegov agent i publicista.

Hamer je kasnije optužen za silovanje i odustao od daljih projekata. Prijavljeno je da se Hamer prijavio u centar za rehabilitaciju u junu 2021. kako bi zatražio pomoć za "probleme sa drogom, alkoholom i seksom".

Armie Hammer, Armi Hamer Armi Hamer / Foto: Shutterstock

Glumac je negirao optužbe, a njegov advokat je rekao: "Sa istinom na njegovoj strani, gospodin Hamer pozdravlja priliku da ispravi situaciju. Od prvog dana, gospodin Hamer je tvrdio da su sve njegove interakcije sa[(navodnom žrtvom) – i svaki drugi njegov seksualni partner po tom pitanju – bile u potpunosti sporazumne.", piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA