Sinhronizovana verzija filma "DC Liga Superljubimaca" obiluje poznatima koji su im pozajmili glasove

Najzabavnija animacija, koju ćete gledati ovog leta u bioskopima, "DC Liga Superljubimaca" okupila je do sada neviđenu zvezdanu ekipu koja je pozajmila glasove superljubimcima popularnog DC® sveta

  • 3
DC Liga Superljubimaca Foto: Promo

Svoje glasove likovima su pozajmili: glumac Aleksandar Radojičić koji daje glas Kriptu – psu koji se ponosi time što je Supermanov supermoćni najbolji prijatelj - može da leti i ima rendgenski toplotni vid, "zamrznuti" dah i super sluh, baš kao njegov vlasnik - Supermen. Glumac Marko Mrđenović daje glas Asu - vođi čopora azila, sarkastičnom psu koji je većinu svog života proveo u azilu i koji je snažan i naizgled neranjiv.

Glumac Stefan Buzurović je Betmen, dok je glumica Tamara Krcunović briljantna, ali brutalna Lulu, Miloš Timotijević je poznati Leks Lutor. Milena Moravčević je prasica PB, dok je glas za Zelenu svetiljku dala influenserka Dženi Martin. Reper Nikola Ćosić Bvana pozajmljuje glas slatkom psu Vaflu.

Po prvi put se u sinhronizaciji nekog filma pridružila i naša najpoznatija TV voditeljka Dragana Kosjerina, koja pozajmljuje glas Lois Lejn, dok je pevačica Sara Šekularac Zoi Čudesna Žena, YouTube zvezda Mario Vrećo je Fleš, dok je jedan od najpoznatijih TikTokera Andrija Milivojević WajWai pozajmio svoj glas morskom prasetu Kiki.

U filmu "DC Liga Superljubimaca" super pas Kripto i Supermen nerazdvojni su najbolji prijatelji, dele iste supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kriptu će u pomoć pristići ekipa iz azila - pas As, trbušasta svinja PB, kornjača Merta i veverica Čip— oni će morati da ovladaju svojim novootkrivenim moćima i pomognu mu u spašavanju superheroja.

Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima.

Ko je bolji od pevačice i influenserke Sare Šekularac Zoi za glas Čudesne žene?

Ko je bolji od uspešne YouTube zvezde Maria Vreće za ulogu Fleša?

Ko je bolji od najpopularnijeg TikTokera Andrije Milivojevića WajWai za ulogu preslatkog morskog praseta Kiki?

Film "DC Liga Superljubimaca" stiže u bioskope pretpremijerno od 21. jula u distribuciji Blitza, a ulaznice za ovu sjajnu animaciju su već u prodaji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    19. jul 2022 | 12:53

    Jel se vi salite? pa koje je to ime ovde poznato? kao da ste popisali stanare zgrade sa treceg sprata.

  • Sasa

    20. jul 2022 | 01:11

    Jako dobra glumačka ekipa svaka čast. Ovaj pas je vrh i jazavac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA