Boldvin iz Beograda otišao na KiM, pa hvalio bombardovanje Srbije: "Gurao sam Klintona da interveniše"

- Mnogo mi se sviđa moja uloga - rekao je glumac

  • 4
Vilijam Boldvin William Baldwin Foto: Profimedia/MediaPunch Inc/Alamy

Režiser i scenarista Arben Kastrati snima novi film koji nosi naziv "Ja i Milošević". U ovaj projekat uključena je ekipa holivudskih, evropskih i kosovskih glumaca, kao što su Vilijam Boldvin, Žerar Depardje, Toni Robinson, Marija Gracija Kučinota, piše kossev.info, a poziva se na Euronews Albania.

Vilijam Boldvin je otkrio zašto se odlučio da bude deo ovog filma.

- Scenario je divan, moćan, atraktivan, neočekivan, zabavan, ima i super glumačku ekipu, izuzetno talentovane ljude i srećan sam što zajedno ostvarujemo Arbenov san. Na ovome je radio godinama. Mnogo mi se sviđa moja uloga. Igra lik koji podržava protagoniste, ali nije važno. To je fantastična ekipa- rekao je Boldvin u intervjuu za Euronews Albania i dodaje kako je upoznat sa dešavanjima na Kosovu i Balkanu:

- Pažljivo sam pratio priču o tome šta se desilo u Bosni i na Kosovu, i bio sam veliki pristalica zajednice u SAD koja je vršila pritisak na Klintonovu administraciju i gurala je da interveniše. Voleo bih da se intervencija desila mnogo brže - naveo je glumac.

Boldvin je dodao da u Srbiji snima ostvarenje "Južni vetar", te ga očekuje snimanje filma i u Severnoj Makedoniji.

Što se tiče Kosova, rekao je sledeće:

- Znam da rat nije bio juče. Potrebno je mnogo vremena za oporavak. Ponosan sam na vaš narod koji je ponovo ustao svojom snagom i živi život sa takvom strašću - rekao je Boldvin.

Reditelj Arben Kastrati je naveo da cena ovog kinematografskog projekta iznosi 3,8 miliona evra, a očekuje se da film "Ja i Milošević" u bioskopima bude prikazan 2023. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    22. jul 2022 | 16:10

    Типичан амерички интелектуалац - коме још треба средња школа...

  • угостите

    22. jul 2022 | 15:29

    га опет

  • Mrs bre licemeru jedan

    24. jul 2022 | 19:09

    Napolje bitango iz Srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA