Poznati glumac prozvao bazu fanova "Ratova zvezda": "Zaista je najtoksičnija u ovom trenutku"

Sajmon Peg je objasnio i zašto tako misli

  • 1
Ratovi zvezda: Uzdizanje Skajvokera Printskrin: YouTube/Star Wars

Glumac Sajmon Peg je u intervjuu za SiriusXM-u posebnoprozvao jednu zajednicu obožavalaca čije ponašanje treba da se promeni. Tačnije, ljude koji tvrde da vole "Ratove zvezda", ali izgleda da mrze sve u vezi sa tim.

Peg, koji je dao glas šefu vanzemaljskog smeća Unkaru Plutu u filmu "The Force Awakens" iz 2015. godine, prisetio se kako je on nekada bio deo problema, uključujući i proširene šale o Fantomskoj prijetnji u svemiru, humorističnoj seriji iz ranih 2000-ih koja je pomogla da započne njegovu karijeru. .

- Da budem iskren, i kao neko ko je počeo da govori o prikvelima kada su izašli, baza fanova "Ratova zvezda" zaista je najtoksičnija u ovom trenutku. Mislim, sada sam van toga... Izvinio sam se za stvari koje sam rekao o Džar Džar Binksu, jer je, naravno, bio je*eni glumac umešan u to, i on je dobijao mnogo napada, i to nije bio logorski zec, to je bilo ljudsko biće. I pošto je dobio mnogo mržnje, on je patio, a ja se osećam užasno što sam deo toga - rekao je Peg, prenosi menshealth.com.

On je pohvalio obožavatelje "Zvezdanih staza".

- Otkrio sam da su fanovi "Zvezdanih staza" uvek bili veoma, veoma inkluzivni. "Zvezdane staze" su o raznolikosti... "Ratovi zvezda", odjednom postoji malo više raznolikosti i svi počinju (da prave frku) zbog toga, i to je zaista tužno - rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA