≫ 

Stalone prozvao producenta "Rokija" i Lundgrena zbog mogućeg filma "Drago", oglasio se i Dolf

- Još jedna stvar koja lomi srce… - započeo je Silverster svoju objavu

  • 2
Sylvester Stallone, Rocky, Silvester Stalone, Roki Foto: Tanjug/AP

Silvester Stalone nije previše zadovoljan producentom Rokija Irvinom Vinklerom i njegovim sinovima, Čarlsom i Dejvidom, zbog njihovog učešća u "Rokijevom" spin-offu pod nazivom "Drago" koji navodno prave bez njega, piše "Daily Mail".

Ostvarenje u prvi plan stavlja lik iz filma "Roki IV", sovjetskog boksera Ivana Draga, kojeg je tada glumio Dolf Lundgren.

U objavi na Instagramu, Stalone je prozvao Vinklerove, ali i samog Dolfa Lundgrena.

- Još jedna stvar koja lomi srce… Upravo sam ovo otkrio… JOŠ JEDNOM, IRVIN VINKLER, ovaj PATETIČNI 94-godišnji PRODUCENT i NJEGOVA LEŠINARSKA DECA, Čarls i Dejvid, još jednom čiste KOSTI od još jednog divnog lika koji sam stvorio a da mi nije ni rekao… IZVINJAVAM SE FANOVIMA, nikada nisam želeo da ROKI likove eksploatišu ovi paraziti... Inače, nekada sam imao samo poštovanje prema Dolfu, ali mi NIKAD nije rekao šta se dešava iza mojih leđa sa likom koji sam stvorio za njega!! ! PRAVI PRIJATELJI su dragoceniji od zlata - napisao je Stalone na Instagramu.

Dolf Lundgren Dolf Lundgren kao Ivan Drago Printskrin: Youtube

"Prozvani" Dolf Lundgren se oglasio na Instagramu i pojasnio situaciju.

- Samo da ispravimo sve što se tiče mogućeg spinofa filma "Drago". Nema odobrenog scenarija, nema dogovora, nema režisera i ja sam lično imao utisak da je moj prijatelj Slaj Stalone bio uključen kao producent ili čak kao glumac. Prošle nedelje je došlo do "curenja" (informacija) u štampi, što je bilo nesrećno. U kontaktu sam sa gospodinom Balboom - samo da se svi fanovi opuste... Izvolite - napisao je Dolf na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    1. avgust 2022 | 17:00

    E moj deda Silvestere,pa šta si očekivao?? Svako bi da se ogrebe i gricne malo od tog kolača,u nedostatku originalnih ideja,sada će da eksploatišu i Rokijeve i Kridove ili Dragove praunuke ili možda i dalje rodjake po babine linije? 🤗🤭🤭😂🤣😂 Biznis je biznis..Ali ti deda Slaje,nemaš za čim da kukaš: lepo si se i ti opario od te franšize: "Rocky 1,2,3,4,5,6,7..." šta sad kukaš??? Neka zarade malo i drugi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA