≫ 

Prve fotografije Penelope Kruz sa snimanja filma o Encu Ferariju: Poznato je i koga glumi

Scene su snimane u Modeni

  • 0
Penelope Cruz Foto: Profimedia/ The Mega Agency/PIERPAOLO FERRERI / MEGA

Penelope Kruz zvezda če novog filma reditelja Majkla Mena, koji će se baviti životom legende motosporta Enca Ferarija. Poznata glumica prvi put je viđena na snimanju u italijanskom gradu Modeni. Poznato je da glumi Lauru, suprugu Enca Ferarija.

Supružnici su, kao što je poznato, stvorili svoju kompaniju za luksuzne sportske automobile - Ferari.

Penelope je na snimanju nosila tamnu haljinu i naočare za sunce i vredno radila na filmu. Ulogu Enca Ferarija igraće Adam Drajver, koji je zamenio Hjua Džekmena, koji je prvobitno trebalo da glumi Ferarija.

Šejlin Vudli će glumiti Encovu ljubavnicu Linu Lardi, majku njegovog drugog sina Pjera, koji će kasnije postati potpredsednik kompanije.

Radnja filma je postavljena tokom leta 1957. godine kada se bivši vozač trkačkih automobila Ferari našao u krizi kada je kompanija koju je stvorio sa suprugom Laurom, izgrađenom ni iz čega, na ivici bankrota.

Njihov brak je takođe u problemu zbog smrti njihovog jedinog sina Dina. Dok su na ovoj raskrsnici, Enco i njegov tim vozača odlučuju da se suprotstave svojim gubicima ulaskom u istorijsku trku pod nazivom "Mile Miglia", koja će ih odvesti hiljadu milja preko Italije.

Majk Men, koji na ovom projektu radi već dve deceniji, je zadužen i za scenario, koji je napisao zajedno sa Trojem Kenedijem Martinom (autor filma "The Italian Job"). Priča je urađena po knjizi Enca Ferarija iz 1991. godine, piše "Daily Mail".

- Biti u mogućnosti da imate ove predivne talentovane umetnike, glumce Adama Drajvera, Penelope Kruz i Šejlin Vudli, oživeti ove jedinstvene likove na lokaciji u Modeni i Emiliji-Romanji, je ispunjena vizija.

Video: Završeno snimanje ljubavne komedije Ala je lep ovaj svet: Pogledajte poslednje scene sa seta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA