≫ 

Poznati glumac igraće Fidela Kastra u filmu o ćerki čuvenog kubanskog lidera

- Pročešljali smo čitave redove glumaca sa latinskim korenima u Holivudu da nađemo nekoga ko ima sličnu strukturu lica - rekao je producent Džon Martinez O'Felan

  • 0
Fidel Kastro Fidel Kastro. Foto: Profimedia

Džejms Franko glumiće Fidela Kastra u filmu o ćerki kubanskog lidera Alini Fernandez. On će se tako pridružiti  Mii Maestro, koja će igrai Natali Nati Revuelte, koja je bila ljubavnica predsednika Kube, piše "Deadline".

Takođe, u ovom ostvarenju će glumiti Ana Viljafanje, koja će se naći u ulozi Aline Fernandez, ćerke Kastra i Revuelte. Film, koji je rađen po scenariju Hozea Rivera Nila Kruza, prikazaće životnu priču Fernandezove.

Kada je imala 10 godina, Alina je saznala da je ona Kastrova ćerka, kako joj je majka otkrila istinu nakon što je Fidel godinama tajno posećivao porodičnu kuću. Nati Revuelta je dala njoj i njenom doktoru bogatstvo da finansiraju početne faze komunističke revolucije.

Fernandez je na kraju postala antikomunistička aktivistkinja koja je više puta hapšena zbog pokušaja da napusti Kubu, a zabranjeno joj je da putuje van zemlje. Fernandez je 1993. prebegla u Španiju i na kraju se preselila u Majami. Film će početi da se snima 15. avgusta u kolumbijskim gradovima Kartageni i Bogoti, piše "Deadline".

James Franco, Džejms Franko Džejms Franko; Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Producent Džon Martinez O'Felan rekao je za "Deadline" da je 'pronalaženje i ubeđivanje Džejmsa Franka da glumi Kastra, zabavan i izazovan proces.

- Pročešljali smo čitave redove glumaca sa latinskim korenima u Holivudu da nađemo nekoga ko ima sličnu strukturu lica - rekao je Džon Martinez O'Felan, tako da je na kraju izbor pao na Džejmsa Franka, prenosi "Daily Mail".

Video: Salma Hajek izvela Toma Kruza na večeru i dogodila se histerija: Nije mogla da ga odbrani od žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA