Nikolu Đurička ćemo ponovo gledati u ulozi voditelja

TV UNA u koprodukciji sa NBC Universal priprema spektakularan šou program Holivudiranje sa Nikolom Đuričkom

  • 7
Nikola Đuričko Foto: Promo/TV Una

Visoko kvalitetan i raznovrstan regionalni programski koncept uveliko se priprema na Una televiziji, a posle nekoliko vodećih voditeljskih imena, Una televizija s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu, glumca Nikolu Đurička koji će uskoro pravo iz Holivuda stići u studio Une u Beogradu.

Proslavljeni srpski glumac svojim neprikosnovenim talentom brzo je osvojio i najveću svetsku filmsku arenu gde rame uz rame sa najpoznatijim glumačkim imenima snima popularnu naučno-fantastičnu seriju "Stranger Things". Ipak, novi format Una televizije čije se emitovanje očekuje od jeseni, privukao je pažnju našeg glumca te ćemo tako Đurička gledati i u ulozi voditelja. Neodoljivim šarmom i duhovitošću, Nikola je bio apsolutni izbor ovog spektakularnog šou programa koji ćemo uskoro otkriti našim gledaocima. Emisija se radi u saradnji Una TV i kuće NBC Universal, a sama činjenica da se emituje čitavu deceniju širom sveta, dovoljno govori o popularnosti i kvalitetu.

“Kada se kaže Holivud onda verovatno ljudi odmah pomisle na mene jer ja živim u Holivudu, a kada se doda i ludiranje (koren reči ludus-igra) onda više nema dileme da sam ja u pitanju. Tako da nije bilo dvoumljenja ni sa jedne ni sa druge strane oko toga ko bi mogao da bude voditelj ovog svetskog, a od sad i našeg šou programa. Poznati igraju raznorazne igre, a sudija – voditelj sam ja. Nisam mogao da odolim. Šou isključivo nudi dobru, inteligentnu zabavu i smeh, mislim da su to veoma zdrave i lekovite stvari. Na kraju ekipa koja pobedi daje nagradu u humanitarne svrhe po svom izboru. Tako da ima i nekog dobrog dela na kraju. Ja mnogo volim da se igram, još više volim da se ludiram ali najviše volim da se Holivudiram”, rekao je Đuričko.

Činjjenica da TV Una beleži sve veću gledanost u zemljama u kojima se emituje kao i da postoji ogromno interesovanje publike u celom regionu za naš program, govori da smo

uspeli da pronađemo pravu i kvalitetnu meru u masovnoj ponudi programskog sadržaja.

Stoga ćemo gledaoce, osim navedenog projekta, uskoro obradovati informacijama o dodatnim licencnim ali i originnalnim domaćim emisijama koje će u njihove domove doneti vrhunsku zabavu. Tehnologija i produkcija po svetskim standardima kao i ekskluzivni ugovori sa vodećim svetskim kućama poput NBC Universal, predstavljaju sigurnu platformu za kvalitetan program koji će pomeriti granice na regionalnom medijskom nebu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssds

    5. avgust 2022 | 23:59

    Kako i zasto su *holivudjani*dozvolili da ih napusti takav talenat?A sta kaze Andjelina na to?

  • Srba

    5. avgust 2022 | 23:44

    Nemojte, molimo vas.

  • Neko

    6. avgust 2022 | 03:06

    A hoće li i Anđelina sa njim i možda još po koji srbomrzac?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA