Poznati glumac u neprepoznatljivom izdanju: U novom Marvelovom ostvarenju glumi negativca Kingpina

Snima se ostvarenje "Echo"

  • 1
Vincent D'Onofrio Vinsent D'Onofrio Foto: Profimedia/SOPA Images Limited / Alamy / Alamy

Poznati glumac Vinsent D'Onofrio je viđen u ponedeljak u Atlanti na snimanju ostvarenja "Echo", spinof Marvelovog ostvarenja"Hawkeye". Nosio je odelo, bio obrijan do glave i totalno izgledao neprepoznatljivo.

Naravno, za potrebe uloge. Glumac, koji je svojevremeno nominovan i za nagradu Emi, glumiće negativca Kingpina/Vilsona Fiska.

D'Onofrija je kontaktirao predsednik Marvel studija Kevin Feige, a Vinsent je sa oduševljenjem prihvatio da glumi ovog lika.

U ostvarenju "Echo" će takođe glumiti Alakva Koks, koja će igrati Maju Lopez. Tu je i Zan Meklernon kao Vilijam Lopez, Deveri Džejkobs kao Džuli i Čarli Koks kao Met Mardok.

Prema Marvelovom sinopsisu ovog ostvarenja, priča se fokusira na Maju Lopez koja "mora da se suoči sa svojom prošlošću, ponovo se poveže sa svojim domorodačkim američkim korenima i prigrli smisao porodice i zajednice ako se ikada nada da će krenuti napred.", piše "Daily Mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA