≫ 

Kreatori serije "South Park" potvrdili su da je njihov "deep fake" film o Donaldu Trampu na čekanju

-  Trebalo je da počnemo da snimamo na dan kada je pandemija sve "ugasila" - rekao je Trej Parker

  • 0
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Kreatori crtane serije "South Park" Trej Parker i Met Stoun potvrdili su da je njihov"deep fake" film o Donaldu Trampu trenutno "na čekanju". U razgovoru za Los Anđeles Tajms, par je otkrio da je film – pod nazivom Deep Fake: The Movie – bio "dan udaljen od početka produkcije", da bi potom bio "zaustavljen" pandemijom.

Parker i Stoun su ranije radili sa Piterom Serafinovičem na viralnoj veb seriji "Sassy Justice", koja je koristila "deep fake" tehnologiju za projektovanje lica poznatih ličnosti i političara na izmišljene likove. Među zapaženim ličnostima bili su Tramp, Mark Zakerberg i Džered Kušner.

Ova veb serija je, međutim, bila samo početak Parkerovog i Stounovog interesovanja za "deep fake" tehnologiju.

-  Trebalo je da počnemo da snimamo na dan kada je pandemija sve "ugasila". Bili su to meseci i meseci priprema za taj film, da budemo u fazonu, "Ne, gotovo je." - rekao je Trej Parker i dodao:

- To je trebalo da bude Deep Fake: The Movie. Radi se o tom momku koji je izgledao isto kao Tramp... - naveo je kreator serije "South Park"

Met Stoun je potvrdio da je film sada "na neki način na čekanju", piše NME.

Inače. Deep fake su video snimci u kojima je lice ili telo subjekta digitalno izmenjeno da bi izgledalo kao neko drugi – obično poznata osoba.

Video: Još jedna dipfejk animacija Toma Kruza koja koja ledi krv u žilama: Ne razlikuje se od realnosti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA