≫ 

"Enola Holms 2": Prve fotografije Mili Bobi Braun u ulozi mlade detektivke

Sestra Šerloka Holmsa se vraća na Netflix

  • 2
enola holms 2 Foto: Alex Bailey/Netflix

Mili Bobi Braun neće lako prepustiti titulu zvezde Netlfiksa jer dok se "Čudnije stvari" još uvek nalaze na vrhu top lista, ona je već snimila "Enolu Holms 2". Striming servis najavio je da će nastavak filma debitovati na platformi u petak, 4. novembra.

Zvezda "Stranger Things" neće se boriti protiv demogorgona, ali zato misterija i zagonetki neće faliti.

U nastavku filma ponovo će se pojaviti Henri Кavil kao Šerlok Holms, Luis Partridž kao Tjuksberi, Suzan Vokoma kao Edit, Adil Aktar kao Lestrejd i Helena Bonam-Кarter kao Enolina majka Eudorija. Glumačkoj ekipi pridružuju se Dejvid Tjulis i Šeron Dankan-Bruster.

- Još sveža zbog trijumfa koji je postigla u svom prvom slučaju, Enola Holms (Braun) nastavlja stopama svog slavnog brata Šerloka (Кavil) i otvara sopstvenu agenciju – samo da bi otkrila da život detektivke nije nije tako lak kao što se čini. Tek što se pomiri sa surovom realnošću i prvim izazovima odraslog doba, ona se taman sprema da zatvori svoj biznis kada siromašna devojka sa šibicom ponudi Enoli njen prvi službeni posao: da pronađe njenu nestalu sestru.

- Ali slučaj se mnogo komplikuje i Enola biva bačena u opasan novi svet - od londonskih zlokobnih fabrika i živopisnih muzičkih sala do najviših slojeva društva i same Bejker ulice 221B. Dok se rasplamsavaju iskre smrtonosne zavere, Enola mora da pozove u pomoć prijatelje - i samog Šerloka - da razotkrije svoju misteriju. Igra je, izgleda, ponovo počela!

"Enola Holmes 2" je zasnovana na seriji knjiga "Misterije Enole Holmes" Nensi Springer. Film je režirao Hari Bredbir, a scenario su napisali Džek Torn i priča Harija Bredira i Džeka Torna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    21. avgust 2022 | 15:43

    Конан Дојл се обрће у гробу, хехе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA