U Kini izmenjen završetak filma "Minions: The Rise of Gru": Evo šta je promenjeno

Brojni onlajn komentatori ismevali su dodatak, rekavši da liči na PowerPoint prezentaciju

  • 0
Film "Minions: The Rise of Gru" Printskrin: Youtube/Illumination

Završetak nedavnog animiranog filma "Minions: The Rise of Gru" izmenjen za kinesko tržište, primetili su korisnici društvenih mreža širom zemlje tokom vikenda.

Montaža je još jedan primer da kineske vlasti montiraju popularni holivudski film kako bi ga učinili politički korektnijim, što je navelo neke gledaoce da žale zbog promena.

Prema objavama i snimcima ekrana iz filma koji su podeljeni na Veibou, platformi sličnoj Tvietru, cenzori su prihvatili dodatak u kojem je Vajld Nakls, glavni lik u filmu o pljački, uhvaćen od strane policije i odslužio 20 godina zatvora.

Gru, saučesnik Vajlda Naklsa, "vratio se svojoj porodici" i "njegovo najveće dostignuće je što je otac svoje tri devojčice", pokazuju snimci filma.

U međunarodnoj verziji, film se završava tako što Gru i Vajld Nakls, dva lopova anti-heroja priče, koji zajedno odjašu nakon što je Vajld Nakls lažirao sopstvenu smrt kako bi izbegao hvatanje od strane vlasti.

Brojni onlajn komentatori ismevali su dodatak, rekavši da liči na PowerPoint prezentaciju, piše CNN.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA