Objavljen novi trejler za seriju "Gospodar prstenova"

Pogledajte kakve scene, kakvi likovi nas očekuju u ostvarenju koji će se emitovati na Amazonovom striming servisu Prime Video

  • 0
Serija "Gospodar prstenova", "The Lord of the Rings: The Rings of Power" Printskrin: Youtube/Prime Video

Vrlo brzo nas očekuje serija "Gospodar prstenova", koja nosi naziv "The Lord of the Rings: The Rings of Power". Prva epizoda će ugledati svetlost dana 2. septembra na Amazonovom striming servisu Prime Video, a dok se to ne desi, možemo da pogledamo novi trejler.

Obožavatelji su se uverili kakve ih scene očekuju, odnosno kakvi likovi će krasiti ovo ostvarenje.

Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja Dž.R.R. Tolkinovog "Hobita" i "Gospodara prstenova", i vratiće gledaoce u eru u kojoj su se kovale velike sile, kraljevstva su se uzdizala do slave i propadala, neverovatni heroji su bili testirani, nada je visila o najfinijim nitima i najveći zlikovac koji je ikada izvirao iz Tolkinovog pera pretio je da ceo svet pokrije tamom.

Počevši od vremena relativnog mira, serija prati veliki broj likova, poznatih i novih, dok se suočavaju sa strahom od ponovnog pojavljivanja zla u Srednjoj zemlji. Od najmračnijih dubina maglovitih planina, do veličanstvenih šuma prestonice vilenjaka Lindona, do prelepog ostrvskog kraljevstva Numenor, do najudaljenijih krajeva mape, ova kraljevstva i likovi dočaraće svet u kojem su živeli, navode autori.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA