Pojavio se novi trejler filma o Virdu Alu Jankoviću: Scene sa Madonom privlače pažnju

Film Weird: The Al Yankovic Story, u kojem glavnu ulogu igra Danijel Redklif, biće prikazan 4. novembra

  • 0
Weird: The Al Yankovic Story Printskrin: Youtube/Rotten Tomatoes Trailers

Roku Channel je predstavio ceo trejler za potpuno autorizovani satirični biografski parodijski film Erika Apela "Weird: The Al Yankovic Story", o Virdu Alu Jankoviću, koji se premijerno prikazuje 4. novembra.

U njemu, zvezda "Harija Potera" Danijel Redklif, transformiše se u višestrukog dobitnika Gremija Virda Ala Jankovića, pevača i harmonikaša koji je napravio karijeru praveći parodije na hit pesme.

U jednoj sceni, Ala u njegovoj raskošnoj vili na Beverli Hilsu posećuje kraljica popa Madona (koju glumi Evan Rejčel Vud), koja ga pita da li će napraviti parodiju na njen hit iz 1984. godine "Like a Virgin".

U stvarnom životu, nejasno je da li se par ikada fizički sreo. Ipak, svojevremeno je Madona obavestila poznanicu njegovog menadžera Džeja Livija da želi da se Jankovićeva parodija zove "Like a Surgeon".

U filmu se takođe glume Rejn Vilson, Tobi Has, Džulijana Nikolson, Kvinta Branson, Spenser Tret Klark, Tomas Lenon, Dot-Mari Džons, Skot Okerman, Džejms Preston Rodžers i Džon Regan, piše "Daily Mail".

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA