≫ 

Ceca Bojković o svojoj ulozi u seriji "U klinču": "Baka je tolerantna i vrlo oprezna u vaspitavanju unuka"

- Nadam se i verujem da će serija biti jako dobro prihvaćena - rekla je glumica

  • 2
Serija "U klinču", Svetlana Ceca Bojković Printskrin: RTS

Od 29. avgusta na Prvom programu RTS-a, krenula je da se emituje nova serija "U klinču", a jednu od ulogu u ovom ostvarenju glumi Svetlana Ceca Bojković.

- Nadam se i verujem da će serija biti jako dobro prihvaćena, to je prava porodična serija, ali ne u smislu komedije, ne u smislu neke teške drame, nego je bukvalno kao što je sam život. Tu se prati nekoliko porodica i deca u tim porodicama, a tu su nesporazumi, sukobi sa roditeljima, što je vrlo česta pojava i normalna pojava, kada su mladi u tim godinama - rekla je glumica Svetlana Ceca Bojković u emisiji "Beogradska hronika".

Dodaje da su to godine kada mladi traže ljubav, partnerku, partnera i serija je poučna treba da je gledaju i stari i mladi. Koliko god da se trude, roditelji su uvek krivi. Kada roditelji dobiju dete, sa njim imaju plan, a dete je biće potpuno za sebe. To je roditeljima teško da shvate, navodi RTS.

- Igram ulogu bake jednog mladog momka kome su roditelji stradali u saobraćajnoj nesreći. Baka je tolerantna i vrlo oprezna u vaspitavanju unuka - rekla je glumica i  dodaje da veruje da će serija imati svoju publiku, jer je serija nešto sasvim novo.

Serija možete svakog radnog dana na Prvom programu RTS-a u 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    30. avgust 2022 | 16:34

    Muka mi je od ovih nasih serija,sto grublje,samo kriminal...

  • srecko

    30. avgust 2022 | 14:54

    A ja se nadam da nece zato sto se ti svagde mesas gde ti nije mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA