≫ 

Robert Patrik je hteo da ubaci drugi bend na saundtrek "Terminatora 2" umesto grupe Guns N' Roses

Patrik je odneo pesmu Kameronu i "pokušao da ga natera da je koristi za muziku… ali je rekao: "Ne. Arnold više voli Guns N’ Roses."

  • 0
Terminator 2, Tečni metal Ilustracija / Printscreen: YouTube/Illustrated Fiction

Glumac Robert Patrik, zvezda ostvarenja "Terminator 2: Sudnji dan", pričao je o vremenu kada je pokušao da ubaci pesmu grupe Nine Inch Nails na soundtrack filma iz 1991. godine umesto pesme Guns N' Rosesa.

U novom intervjuu, Patrik je otkrio da je glavna zvezda Arnold Švarceneger (Terminator) na kraju odbio sugestiju koju je dao režiseru Džejmsu Kameronu. Umesto toga, pesma Guns N’ Roses "You Could Be Mine" se našla na saundtreku.

Patrik je za The Guardian rekao da je njegov mlađi brat (Ričard Patrik iz američkog benda Filter) bio gitarista na turneji za Nine Inch Nails u to vreme, što ga je kasnije inspirisalo da se zalaže za bend.

- Kada sam snimao Terminator 2, radio sam na pesmi "Head Like A Hole" od Nine Inch Nails-a - rekao je Patrik, koji je u filmu tumačio negativca T-1000.

Patrik je odneo pesmu Kameronu i "pokušao da ga natera da je koristi za muziku… ali je rekao: "Ne. Arnold više voli Guns N’ Roses."

Pesma "You Could Be Mine" grupe Guns N’ Roses pojavila se dva puta u filmu: jednom u sceni u kojoj Edvard Furlong (Džon Konor) juri na svom biciklu i ponovo u završnim špicama.

Patrik je dodao da je odbijanje Kamerona i Švarcenegera bilo "ironično jer je Trent Reznor iz Nine Inch Nailsa  osvojio nekoliko Oskara za svoju muziku", piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA