Snima se film o grupi Milli Vanilli

Sajmon Verhoven režira film, a produciraju Kvirin Berg i Maks Videman

  • 0
Mili Vanili, Milli Vanill Foto: AP /Craig Fujii

Biografski film o grupi Milli Vanilli "Girl You Know It's True" je u pripremi, a nove glumačke nade Tijan Njie i Elan Ben će igrati glavne uloge, tačnije Roberta Pilatusa i Fabrisa Morvana.

Novajlije Tijan Njie i Elan Ben Ali će igrati glavne uloge Roberta Pilatusa i Fabricea Morvana. Matijas Švajgofer glumi nemačkog muzičkog producenta Franka Farijana. Glumci takođe uključuju Grahama Rogersa kao američkog pomoćnika Todd Milli Vanilli i Bella Daine kao Mili, Farianove desne ruke.

Sajmon Verhoven režira film, a produciraju Kvirin Berg i Maks Videman.

Film "Girl You Know It's True" se usredsređuje na istinitu priču o skandalu u kojem su plesači Pilatus i Morvan postali slavni kasnih osamdesetih kao pop senzacija Milli Vanilli. Pod orkestrom Farijana, postali su svetske zvezde sa tri hita broj 1 u SAD i čak su osvojili Gremi. Ali samo mali krug insajdera znao je da duo nikada nije otpevao ni reč njihove pesme. Kada je istina na kraju otkrivena, zagledali su se u provaliju u centar jednog od najvećih skandala u istoriji muzike, piše Deadline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA