Prve reakcije na seriju "Gospodar prstenova": Obožavatelji i strani mediji podeljeni

Nekima se dopala, neka i nije

  • 2
The Lord of the Rings: The Rings of Power, Gospodar prstenova Printskrin: Youtube/Prime Video

Dugoočekivana serija "Gospodar prstenova", koji nosi naziv "The Lord of the Rings: The Rings of Power", ugledala je svetlost dana. Prve dve epizode su emitovane na Amazonovom striming servisu Prime Video.

Nakon što su je odgledali, mnogi obožavatelji su se oglasili i dali svoj sud, piše "Daily Mail".

"Već decenijama volim sve "Gospodara prstenova", ali sam imao problema da "prođem" kroz prvu epizodu "Prstenova moći". I dalje ću da gledam sve epizode pre nego što donesem sud o seriji u celini", naveo je jedan obožavatelj.

"Ova serija izgleda veoma lepo, ali većina likova je dosadna, što je šteta, jer Gospodar prstenova obično ima zanimljive likove. Eh, nekako sam se mučio da nastavim da gledam jer je većina likova dosadna. Nastaviću da gledam", nadovezao se sledeći.

Svoj sud su dali i strani mediji.

"Vizuelni sjaj ove bogate, prekrasne Tolkienove drame nateraće vas da gledate kroz nju i čini da "Kuća zmajeva" izgleda amaterski. Volim Galadriel (Morfid Klark). Ona je hrabra i ohola, krvavog uma koliko i briljantna, užasnuta ratnim užasima. Ovo je izuzetno prijatna televizija, bioskopska gozba.", navodi se u kritici lista "The Guardian".

"Amazonov prekuel je svojevrsna katastrofa. Potrebno je šest ili sedam stvari koje se svi sećaju iz čuvene filmske trilogije, dodaju rezervoar za vodu, nikog ne zabavljaju, zadirkuju misterije koje nisu misterije i pošalje najboljeg lika na besmisleni zaobilazni put.", navodi "Entertainment Weekly".

"Od ovog uvoda pa nadalje, narativ "Prstenova moći" usvaja svečan pristup sa strahopoštovanjem. Prve dve epizode ​​su zadivljujuće sažete i ubedljive u svojim uvodima.", navodi "Varitey".

"U redu je, ali nije čarobnjo. Prelepa scenografija Novog Zelanda, zamršeni setovi i fantastični kostimi su glavni vrhunac prve dve epizode. Oni su srećno odvraćanje pažnje od zapleta i likova, koji dolaze "gusto i brzo". Istorija koja stoji iza ove serije odvija se brzinom kojom bi samo poklonici Tolkina mogli da prate korak. Ono što je jasno, međutim, jeste da je Amazon Prime Video pronašao nekoga ko je zaista dragocen u glavnoj glumici Morfid Klark.", navodi The Sun.

Ako ste pogledali prve dve epizode serije "Gospodar prstenova", napišite nam kako vas se čini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA