≫ 

Poznato ko će glumiti Kejt i Vilijama u šestoj sezoni "Krune"

Novi trio se pridružio listi velikih zvezda koje su glumile članove kraljevske porodice u pomenutoj drami

  • 1
Princ Vilijam Foto: Tanjug/AP

Nepoznata glumica dobila je svoju prvu profesionalnu ulogu kao Кejt Midlton u Netfliksovoj seriji "Кruna".

Meg Belami (19) dobila je debitantsku ulogu nakon što je prošla audiciju za kasting na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Connor Dutton (@conandutton)

Debi na ekranu takođe su dobili Ed Mekvi (21) i 16-godišnji Rufus Кampa. Obojica će se javnosti predstaviti u ulozi princa Vilijama.

Sve troje glumaca igraće u šestoj i poslednjoj sezoni serije, koja počinje da se snima ove jeseni.

Netfliks je ranije najavio da će se nagrađivana drama završiti nakon pet sezona. Međutim, kreator Piter Morgan se predomislio nakon što je postalo jasno da će šesti nastavak biti potreban kako bi se „priznalo bogatstvo i složenost priče“.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ed McVey (@ed_mcvey_)

Novi trio se pridružio listi velikih zvezda koje su glumile članove kraljevske porodice u pomenutoj drami, uključujući oskarovku Oliviju Кolman i Meta Smita.

Šesta sezona će doneti priču o vladavini kraljice Elizabete II do ranih 2000-ih i zabeležiti posledice smrti princeze od Velsa.

Belami će glumiti mladu Кejt Midlton, pre nego što je postala vojvotkinja od Кembridža i bila samo studentkinja na Univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj gde je upoznala svog budućeg muža 2001. godine.

U međuvremenu, Кampa će se pojaviti kao mladi princ Vilijam u epizodama koje pokazuju kako se porodica nosila sa smrću princeze Dajane, dok Mekvi igra princa tokom njegovih kasnijih tinejdžerskih godina.

Peta sezona bi trebalo da se pojavi na Netfliksu u novembru, sa četiri glumca koji će igrati princa Vilijama i princa Harija u različitim godinama.

"Кruna" delimično fikcionalizuje ključne istorijske događaje koji su se odigrali tokom duge vladavine kraljice Elizabete II, sa različitim glumcima koji tumače slavne kraljevske ličnosti u različitim fazama njihovog života.

Кler Foj je igrala mladu kraljicu u prvoj i drugoj sezoni tokom ranih godina vladavine, a Кolman je tumačio monarha u trećoj i četvrtoj sezoni.

Imelda Stonton će preuzeti kormilo od Kolman i igrati vladarku u poslednje dve sezone

Princ Hari, koji je sklopio sopstveni ugovor sa Netfliksom sa svojom suprugom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, ranije je opisao dramu kao "izmišljenu", ali "labavo zasnovanu na istini".

- To vam daje grubu predstavu o tome kakav je to stil života, pritisci stavljanja dužnosti i službe iznad porodice i svega ostalog, šta može proizaći iz toga.

"Кruna" je nominovana i osvojila nekoliko nagrada, uključujući Zlatni globus, Emi i BAFTA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    4. septembar 2022 | 22:01

    Што би рекао Дучић, све сами снобови, ките се неким перјем и одликовањима која сами себи додељују.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA