≫ 

Glumci serije "Senka i kost" o 2. sezoni: "Znate kako su se Alina i Kirigan privlačili kao magnet..."

Mislimo da je vreme za povratak u Ravku...

  • 0
Ben Barnes and Jessie Mei Li in (C)Netflix new series : Shadow and Bone (2021). Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Ben Barns i Džesi Mej Li gostovali su na prošle nedelje na konferenciji "A Storm Of Crows & Shadows" (ASCOS) u Francuskoj i nisu uspeli da izbegnu pitanja o predstojećoj drugoj sezoni popularne Netfliksove serije "Senka i kost" ("Shadow and Bone").

Podsetimo, Džesi i Ben tumače glavne likove - Alinu Starkovu i generala Aleksandra Kirigana, tj. Mračnog. Njihova tek načeta veza bila je jedna od najzanimljivijih delova prve sezone, ali naglo prekinuta kada je Alina saznala tajnu koju je Aleksandar krio vekovima.

Činjenica da je, nakon što je odbila da mu se pridruži, odlučio da je iskoristi za svoje planove, nije pomogla.

- Mogao si da me učiniš jednakom sebi. Umesto toga, uradio si mi ovo - kaže mu Alina, pokazujući na jelenske rogove na njenim ključnim kostima.

Na kraju sezone njih dvoje su daleko jedno od drugog, ali fanovi se neizbežno pitaju kada će se najmoćniji griša i nova "svetica" ponovo susresti, te je prvo pitanje na konferenciji bilo da li mogu da u jednoj reči opišu odnos Aline i Mračnog u drugoj sezoni.

- Ne mogu jednom rečju. Odbijam da se držim tvojih pravila - šegački je rekao Ben Barns koji tumači generala Kirigana.

- Znate kako je u prvoj sezoni postojala magnetska privlačnost među njima? U drugoj ćemo videti drugu stranu magneta - kazao je on, dok se Džesi saglasila.

Ben je nastavio da govori o drugoj sezoni.

- Mnoge likove nećemo naći tamo gde smo se od njih oprostili, iako neće proteći mnogo vremena između kraja prve i početka druge sezone. Rekao bih da će atmosfera ove sezone biti mračnija, zrelija. Pokušali smo da pronađemo uglove Alinine i Aleksandrove veze koje nismo istražili. Bilo je mnogo flertovanja i šarma među njima u prvoj sezoni, sve dok nisi pokušala da me ubiješ - rekao je Ben svojoj koleginici koja se zakikotala i uključila u razgovor.

- Mnogo smo vremena proveli pokušavajući da utvrdimo dinamiku njihove veze i privlačnost koja među njima postoji u prvoj sezoni. Oni su, očito, dve strane istog novčića, njihove moći se dopunjuju. Ali sada, uz novi kontekst, oni nisu na istoj strani. To je kao kada se neko od vaših bližnjih mnogo, mnogo promeni, ali vi i dalje prema njemu gajite osećanje... Bilo je vrlo interesantno pričati priču o toj komplikovanoj vezi - kazala je Džesi.

Ben je zaključio:

- Znate kako u prvoj sezoni Alina traži šta je dobro u Aleksandru? U drugoj Aleksandar traži šta je možda mračno u Alini.

Druga sezona snimljena je u junu ove godine, a s obzirom da postprodukcija nekada traje koliko i samo snimanje, mediji spekulišu da se serija na Netfliks vraća početkom 2023. Februar je jedna od opcija, ali moguće je da ćemo se u Ravku vratiti tek u aprilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA