Prvi trejler filma "Nož u leđa 2": Sniman i u Beogradu, a pored Danijela Krejga - svetske zvezde

"Za jednu osobu na ovom ostrvu ovo nije igra"

  • 0
noz u leđa, danijel krejg Printskrin: YT/Netflix

Trejler drugog dela filma "Nož u leđa", koji je sniman i u Srbiji, a u kome glavne uloge igraju Danijel Krejg, Edvard Norton i Kejt Hadson i drugi, objavljen je danas na Netfliksu.

Zbog ogromnog uspeha prvog trilera o detektivu Benou Blanku, ali i činjenici da su neke scene snimane i u Beogradu, zbog čega su holivudske zvezde danima šetale našom prestonicom, ovaj film željno očekuje i ovdašnja publika.

Film Printskrin: Youtube/Netflix

Nastavak se fokusira na tehnološkog milijardera Majlsa Brona (Norton), koji poziva prijatelje na putovanje na svoje privatno ostrvo, iako jedan od njih ubrzo umre. U trejleru, Кrejgov detektiv kaže grupi osumnjičenih:

- Za jednu osobu na ovom ostrvu ovo nije igra.

- Zaključajte vrata. Ostanite u svojim sobama. Svi su u opasnosti - dodaje on kasnije.

Film inače nosi naziv "Glass Onion: A Knives Out", u bukvalnom prevodi "Luk od stakla: Nož u leđa". "Luk od stakla" je inače pesma Bitlsa iz 1968. godine, šalljiva metafora koju je Pol Mekartni koristio za obožavatelje koji mnogo toga učitavaju u njihove tekstove. Metafora je trebalo da ukaže na nešto što je u isto vreme slojevito i prozirno.

Netflix još uvek nije objavio kada će se film naći na striming platformi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA