≫ 

Danijel Redklif otkrio kako da svira harmoniku najuvrnutijeg Srbina

Film "Weird: The Al Yankovic Story" premijerno je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu

  • 0
Premijera filma "Weird" o Virdu Alu Jankoviću Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

"Svet pripada čudnima", tako kaže slogan za film "Weird: The Al Yankovic Story", ali sitni sati u petak ujutru pripali su Danijelu Redklifu, kada je komedija imala svetsku premijeru Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, u Kraljevskom pozorištu Aleksandra, piše Variety.

Redklif glumi omiljenog parodijskog muzičara Virda Ala Jankovića. Kako prenose svetski mediji, premijera je bila tačno u ponoć.

Bila je puna sala u bioskopu i publika je "pojela" svaku sekundu parodijskog biografskog filma.

"Weird: The Al Yankovic Story" je režirao Erik Apel, koji je zajedno sa Jankovićem napisao scenario. U produkciji Funny or Die and Tango, projekat govori o uglavnom izmišljenoj verziji o tome kako je parodijski umetnik postao superzvezda.

Janković, Apel, Redklif i Evan Rejčel Vud izašli su na scenu nakon projekcije da "razbiju" sve što je publika upravo konzumirala i da odgovore na njihova goruća pitanja o Vird Alu. Jedno od pitanja je kako je Redklif naučio da svira Jankovičevu čuvenu harmoniku?

Glumac je proučavao komplikovan instrument sa učiteljem i čak je uzeo nekoliko lekcija kod samog majstora parodije. "Al mi je poslao neke časove harmonike putem e-pošte", rekao je Redklif. "I, znaš, uradio sam šta sam mogao. To je veoma težak instrument. On čini da izgleda veoma lako... bilo je zabavno probati."

„A ja sam morao da budem u prikolici pored njegove dok je on vežbao“, našalila se Vudova.

"Verovatno je prošlo otprilike mesec dana između mog učenja stiha za pesmu "My Bologna" i refrena, tako da je moja devojka živela u večnom paklu“, nastavio je Redklif.

Saznanje o toj čuvenoj parodiji na pesmu "My Sharona" pokazalo bi se važnim jer je "My Bologna" bila prva scena koju je Redklif morao da izvede ispred Jankovića na harmonici. Proces je Redklif opisao kao "nervoznu".

Evan Rejčel Vud u filmu "Weird: The Al Yankovic Story" glumi  Madonu, koja kreće u burnu ljubavnu vezu sa harmonikašem.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA