≫ 

"Sluškinjina priča" dobiće još jednu, 6. sezonu

Prva epizoda 5. sezone emitovaće se 14. septembra

  • 1
sluskinjina prica Printksrin: YT/Hulu

Hulu je obnovio svoju Emijem nagrađenu seriju Sluškinjina priča za još jednu, šestu i poslednju sezonu. Saopštenje dolazi uoči premijere pete sezone 14. septembra.

Istovremeno, nastavak serije "Testamenti", takođe zaosnovan na romanu Margaret Atvud, uveliko se sprema. Njena radnja dešavaće se šest godina nakon kraja šeste sezone.

- Bila je prava čast ispričati priču o revolucionarnom romanu Margaret Atvud i mi smo oduševljeni što gledaocima donosimo šestu i poslednju sezonu. Zahvalni smo Hulu-u i MGM-u što su nam dozvolili da ispričamo ovu priču, koja je nažalost ostala relevantna tokom čitave serije - saopštio je Burs Miler, reditelj serije "Testamenti".

Predstojeća peta sezona prati Džun (Elizabet Mos) nakon ubistva komandanta Voterforda (Džozef Fajns) i posledice sa kojima se mora suočiti zbog svoje uloge u tom jezivom ubistvu. U najmanju ruku, moraće da se nađe oči u oči sa njegovom udovicom Serenom (Ivon Strahovski), a na nekom nivou i Gileadom. Ali uglavnom, biće primorana da redefiniše svoj identitet i svrhu, sada zauvek promenjenu.

U međuvremenu, komandant Lorens (Bradli Vitford) sarađuje sa Nikom (Maks Mingela) i tetkom Lidijom (En Daud) dok pokušava da reformiše Gilead i da se uzdigne na vlast. Ali ko zna šta komandant i Nik — koji je pomogao Džun da se dočepa Voterforda za ubistvo — imaju u rukavu?

Još u Кanadi, Džun uz pomoć Luka (O.T. Fagbenle) i Mojre (Samira Vilei), bori se sa Gileadom iz daljine dok nastavlja svoju misiju spasavanja i ponovnog ujedinjenja sa Hanom.

U petoj sezoni takođe igraju Medlin Bruer, Amanda Brigel, Sem Džeger i Mekena Grejs.

Prva epizoda 5. sezone emitovaće se 14. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di

    10. septembar 2022 | 20:13

    Uzas od serije,samo silovanja,mucenja zena te logor za zene,kastriranje.. Strava i uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA