Đorđe Stojković, Darija Vračević i Marko Kon pozajmili glasove likovima u najnovijoj animiranoj priči

Završena sinhronizacija crtanog filma čije nas prikazivanje u bioskopima očekuje 29. septembra

  • 0
Animirani film "Finikove avanture" Foto: MCF MegaComFilm

Specijalna projekcija animiranog filma "Finikove avanture" u nedelju 25. septembra u 16h u mts Dvorani.

"Volim da učestvujem u sinhronizacijama zato što one razvijaju maštu, volim da gledam crtane fimove" - ističe glumac Đorđe Stojković.

Ostalo je još malo vremena do početka prikazivanja dečijeg ostvarenja "FINIKOVE AVANTURE", kada će pred domaćom publikom zaživeti priča o malim nevidljivim stvorenjima - Finicima čime je filmska jesenja sezona 2022. obogaćena i pričama koje su namenjene roditeljima i deci.

Uzbudljiva dečija animacija naći će se od 29. septembra na repertoarima svih bioskopa, a pretpremijerno u vidu specijalne projekcije održaće se u nedelju, 25. septembra u mts Dvorani (nekadašnja Dvorana Doma Sindikata), s početkom u 16h.

To je društvance čupavog izgleda, izuzetno šarenog krzna, neobičnih imena, ponekad i prgavog karaktera i o njihovom postojanju u našim kućama ne zna niko. Stvari se mogu promeniti kada upoznaju devojčicu Kristinu.

Animirani film Foto: MCF MegaComFilm

Kako bi Pinkfin, Mafin, Pankfin, Grifin, Tinfin, ali i Kristina verodostojno zvučali domaćoj publici, sinhronizacija animacije "FINIKOVE AVANTURE" upravo je završena u jednom od naših studija, a Đorđe Stojković, Darija Vračević, Marko Kon samo su neki od ličnosti čije ćemo glasove čuti i prepoznati 29. septembra na velikom platnu.

"Volim da učestvujem u sinhronizacijama zato što one razvijaju maštu, volim da gledam crtane fimove" - ističe glumac Đorđe Stojković napomenuvši kakva je poruka koju nam priča šalje i koju možemo da prepoznamo:

"Nekada moramo svoje želje i prohteve i svoj način života i rutinu ostaviti po strani zarad prijateljstva i ljubavi pre svega, a kako bismo pomogli drugoj osobi, tačnije voljenoj osobi. Čini dobro, dobro će ti se vratiti".

Animirani film Foto: MCF MegaComFilm

Darija Vračević, koja već godinama profesionalno pozajmljuje glas animiranim likovima među kojima su Mei Mei u "Pocrveneloj pandi", Đulija u crtanom "Luka", a potom i uloge u hitovima "Koko", "Mali šef" i drugi, za devojčicu Kristinu koju tumači u FINIKOVIM AVANTURAMA kaže da se pripremala jednako kao i za ostale sve ostale uloge:

-Ona je jedna veoma hrabra i dobra devojčica. Seli se u novi grad, u novu kuću za koju se sumnja da je ukleta jer tu žive Finici. Finike ljudi ne mogu da vide. Oni nisu zli, ali mogu biti lenji i praviti nestašluke.

U ostalim ulogama našli su se i Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Ognjen Amidžić i drugi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA