Zvezda "Sveta iz doba jure" otkrila da joj je studio tražio da smrša, a onda se umešao režiser

Režiser je stao u njenu odbranu

  • 1
svet  iz doba jure Foto: Tanjug/Universal Pictures/Amblin Entertainment via AP

Glumica Brajs Dalas Hauard pričala o tome kako ju je studio Universal Pictures zamolio da smrša za film "Sveta iz doba jure: Nadmoć" ("Jurassic World: Dominion").

Ova 41-godišnja glumica i rediteljka je u novom intervjuu za Metro rekla da je u prošlosti bilo "razgovora" o tome da Hauardova smrša, a ta ideja se pojavila za potrebe trećeg filma. Ali ju je njen reditelj Kolin Trevorou, branio.

- Razgovor ponovo došao, "treba da zamolimo Brajs da smrša"... On (reditelj) je rekao: "Postoji mnogo različitih vrsta žena na ovoj planeti i ima mnogo različitih vrsta žena u našem filmu" - rekla je Brajs i navela da je upravo tom rečenicom reditelj dao do znanja studio da glumica ne treba da smrša.

Brajs je otkrila da joj je njen reditelj, koji ju je branio, dozvolio, "da uradi toliko vratolomija koje ne bi bile moguće da je ona bila na dijeti."

- Tako da sam zaista oduševljen (na) svim akcijama koje moram da uradim, i moram to da uradim svojim telom, bila je u svojoj maksimalnoj snazi, i nadam se da je to samo još jedan pokazatelj šta je moguće - rekla je Brajs Dalas Hauard, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA