≫ 

Objavljena cela scena prikvela "Bridžertona": Upoznajte mladu "Kraljicu Šarlotu"

Dvominutni snimak prikazuje Šarlot koja pokušava da pobegne od braka sa nepoznatim vladarom

  • 0
kraljica sarlot netfliks serija bridzerton Foto: Netflix

Kraljica Šarlota je, barem po mišljenju Netfliksa, jedan od omiljenih likova u seriji "Bridžerton", čime je njen lik zaslužio sasvim novu seriju. "Kraljica Šarlot: Bridžertonova priča" ostvarenje je koje stiže naredne godine na striming servis, a cela jedna scena otkrivena je na Netfliskovom događaju Tudum, koji je održan u subotu.

Prikvel "Bridžertona" baviće se mladošću kraljice Šarlot (Golda Rošvel je igra u originalnoj seriji) i pokazati kako je društvo u kome zatičemo braću i sestre Bridžerton uopšte nastalo.

Indija Amarteifio igra mladu kraljicu Šarlotu, a ovo je zvanični sinopsis:

- Usredsređena na uspon kraljice Šarlot do prestola i moći, ova priča iz 'Bridžerton' univerzuma objašnjava kako je brak mlade plemkinje sa kraljem Džordžom prerastao i u veliku ljubavnu priču, i izazvao društvenu promenu, stvarajući svet koji su nasledili likovi u „Bridžertonu“.

Dvominutni snimak prikazuje Šarlot koja pokušava da se popne preko zida u bašti, ne bi li pobegla od braka sa nepoznatim vladarom.

Rošvel će ponovo igrati ulogu starije kraljice Šarlot u prikvelu, a pojaviće se i Adoža Ando kao lejdi Agata Danburi i Rut Gemel kao ledi Vajolet Bridžerton.

Šonda Rajms je biće kreator ove serije, izvršni producent i scenarista.

Pogledajte scenu iz ove nove serije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA