• 0

Miloš Timotijević objasnio zašto film "Trag divljači" podseća na legendarnog Žiku Pavlovića

Timotijević je rekao da će filmu privući podela uloga u kojima su "fantastični Miki Manojlović, Nada Šargin, Radivoje Bukvić i drugi

  • 0
Miloš Timotijević

Foito: Tanjug/Zoran Žestić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Miloš Timotijević koji je govorio o svojoj ulozi u filmu reditelja Nenada Pavlovića "Trag divljači".

Timotijević je rekao da će filmu privući podela uloga u kojima su "fantastični Miki Manojlović, Nada Šargin, Radivoje Bukvić i drugi.

Dodatna privlačnost leži i u tome što je "Trag divljači" vizuelno drugačiji do svega što je ponuđeno u poslednje vreme, a raden je po prozi Živojina Pavlovića (1933-1998), "našeg velikog filmskog reditelja".

"Sve podseća na Pavlovića. Na stranu što je režirao njegov sin, što igra (ćerka) Milena Pavlović, sam taj Vranovac, fiktivno mesto koje odiše istočnom Srbijiom, ceo rukopis Žikin se vidi u filmu", rekao je glumac.

Prema njegovim rečima, likovi u filmu su "tako nestvarni, a utemeljeni u stvarnim ličnostima" što je "baš pravi potpis Pavlovića".

U filmu epohe koji se dešava 1979. godine, Timotijevićev lik je "apsolutno drugačiji od ostalih", kao bivši šezdesetosmaš "razočaran u revoluciju, koji je sam sebe prognao u selo i živi u šumi sa zverima, jer kaže da u šumi vlada red".

Upitan kako uspeva da odigra toliko raznorodne uloge u sovjoj karijeri, Timotijević je rekao da je ključ to što voli svoj posao".

"To je jedina stvar koju umem da radim tako dovbro. Kad volite svoj posao, imate priliku da radite na tako dobrim ulogama, umete sebe da motivišete do krajnjih granica, onda ništa nije teško. To je ključna stvar", rekao je glumac.

(Telegraf.rs/Tanjgu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok