≫ 

Emotivan susret zvezda filmskog serijala "Povratak u budućnost" Majkla Džeja Foksa i Kristofera Lojda

Njih dvojica su bili na sceni na njujorškom Comic Con događaju i osvrnuli se na svoje 20-godišnje prijateljstvo i zajedničku karijeru

  • 1
Christopher Lloyd, Michael J Fox, Kristofer Lojd, Majkl Džej Foks Foto: Profimedia/Erik Pendzich / Shutterstock Editorial

Majkl Džej Foks se ovog vikenda (8. oktobra) ponovo sreo sa svojim kolegom iz filmskog serijala "Povratak u budućnost" Kristoferom Lojdom. Njihov susret bio je emotivan, što možete videti na snimku ispod.

Njih dvojica su bili na sceni na njujorškom Comic Con događaju i osvrnuli se na svoje 37-godišnje prijateljstvo i zajedničku karijeru, koja je započela u kultnom filmu "Povratak u budućnost".

- Nisam poznavao Majkla osim što sam čuo za njega. Odmah je došlo do hemije, kako kažu -rekao je Lojd o Foksu pre nego što je par počeo da radi zajedno.

Foks je opisao Lojda kao "kralja ekspozicije", dodavši: "Niko ne želi da se bavi izlaganjem jer je dosadno… Je*ena stvar je što sve to zadržavaš, jer je on tako dobar u tome, i briljantno je zabavan…", piše NME.

Christopher Lloyd, Michael J Fox, Kristofer Lojd, Majkl Džej Foks Foto: Profimedia/Mike Coppola / Getty images

Sesija je završena tako što je par davao savete publici i obojica su birali filmske citate. Foks je citirao svoj omiljeni film, "Dr. Stranglove",  Lojd #Povratak u budućnost", rekavši: "Rečeno je jednom u filmu — budućnost je ono što je napravite."

Pogledajte kako je izgledao njihov susret:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    10. oktobar 2022 | 11:23

    37-mogodišnje prijateljstvo, prvi deo je izasao 85te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA