Tom Kruz je prevazišao vratolomije na Zemlji: Sada bi trebalo da snima u svemiru

Ako se film poče da se snima, kao što je ranije pomenuto, Tom Kruz bi bio prva filmska zvezda koja će snimati u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici.

  • 1
tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

Nakon što je uradio sve moguće vratolomije na Zemlji, glumac Tom Kruz bi sada mogao da odleti u svemir da izvede svemirsku šetnju za svoj predstojeći film.

Šezdesetogodišnja holivudska zvezda udružila se sa rediteljem "Bornovog identiteta" Dagom Limanom na filmskom terenu koji uključuje snimanje u svemiru - o čemu se govorila pre pandemije korona virusa.

Sada, u razgovoru za BBC, predsednica studija Universal Dona Lengli potvrdila da je slanje Toma Kruza u svemir jedna od misija studija. Ona je otkrila detalje projekta i rekla da su Kruz i Liman predstavili film tokom pandemije. Lenglijeva je rekla da se film "samo dešava na Zemlji, a onda lik treba da ode u svemir da bi spasio dan".

- Tom Kruz nas vodi u svemir. On vodi svet u svemir. To je plan", rekla je  Dona Lengli i dodaje:

- Imamo sjajan projekat u razvoju sa Tomom koji zaista razmatra da on odnese raketu na svemirsku stanicu. I nadamo se da će postati prvi civil koji će prošetati svemirom izvan Međunarodne svemirske stanice - navela je ona.

Film je još uvek u fazi mašte i još nije počela proizvodnja. Ali ako se film poče da se snima, kao što je ranije pomenuto, Tom Kruz bi bio prva filmska zvezda koja će snimati u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici, piše ndtv.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    10. oktobar 2022 | 16:35

    Причају приче о глобалном загревању а беспотребно загађују природу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA