≫ 

Netflix strepi od ovog trenutka: Uskoro snimaju scenu smrti princeze Dajane

Očekuje se da će snimanje šeste sezone biti završeno u maju ili junu 2023.

  • 1
Elizabeth Debicki, serija Kruna Foto: Profimedia/Splash

Sve je veći osećaj strepnje zbog scene u seriji "Kruna" ("The Crown") dok se tim iza Netfliksove drame priprema da snimi trenutke koji su doveli do smrti princeze Dajane u Parizu 1997.

Prema pisanju Deadline, scene će biti snimljene za dve nedelje, a glumica Elizabet Debicki glumi Dajanu. Кao što je ranije izjavio tvorac "Krune" Peter Morgan, saobraćajna nesreća koja je dovela do Dajanine smrti neće biti ponovo prikazana na ekranu; umesto toga, serija će se fokusirati na trenutke koji su doveli do tragedije i posledice koje su usledile.

Princeza Dajana, Lejdi Di Foto: Tanjug/AP

- Bojali smo se da stignemo do ove tačke - navodno je izvor iz produkcije rekao za Deadline.

- Odbrojavamo ove dve nedelje, i dok mirno nastavljamo dalje, fer je priznati da postoji određena anksioznost; osećaj da hodate po ivici.

Dajana je umrla 31. avgusta 1997. u tunelu Pont de l’Alma u Parizu dok je njen vozač bežao od paparaca. Nesreća je takođe rezultirala smrću njenog saputnika Dodija Fajeda i vozača Henrija Pola, menadžera obezbeđenja hotela Ritz Pariz. Telohranitelj Trevor Ris-Džons je jedini preživeo nesreću, ali je zadobio ozbiljnu povredu glave.

Izvor je ponovio za Deadline da sam sudar neće biti prikazan.

Takođe je objavljeno da će epizoda uključivati scene princa Čarlsa, kog glumi Dominik Vest, koji stiže u Pariz kraljevskim letom da preuzme Dajanino telo i vrati ga kući u London. U međuvremenu, fokus će biti na usputnom rasizmu francuskih vlasti prema Mohamadu Al-Fajedu (Salim Dav) dok uzima kovčeg u kojem se nalazi njegov sin.

Očekuje se da će snimanje šeste sezone biti završeno u maju ili junu 2023. Datum emitovanja tek treba da bude objavljen. Peta će se premijerno prikazati na Netfliksu 9. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA