Objavljen dokumentarac na Jutjubu o Dragoljubu Draži Mihailoviću

Film je objavljen na Jutjub kanalu Pogledi

  • 14

Dokumentarni film o vođi Ravnogoskog pokreta generalu Dragoljubu Draži Mihailoviću objavljen je na Jutjub kanalu Pogledi.

Film sadrži svedočenja učesnika događaja, komentare američkih stručnjaka za Balkan, nepoznate arhivske snimke u HD rezoluciji, kao i snimke sa desetina lokacija na kojima su se odigravali ključni događaji.

Film traje oko dva sata, i dostupan je svima na Jutjubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neli

    23. oktobar 2022 | 16:18

    Četnici sad postadoše oslobodioci. Živeo drug Tito.

  • jovo

    23. oktobar 2022 | 12:46

    Ma pitajte komunjare koje kroje istoriju80g. ruze sve sto je Srbsko zive u uspravljenoj Srbiji a sanjaju da se povampiri zagorac i propala drzava

  • Vitez Koja

    23. oktobar 2022 | 20:11

    To ko je šta bio, je varljiva kategorija.Za vreme kralja komunisti su bili proganjani i hapšeni, velika većina ljudi je klicala kralju i podržavala ga u tome šta je radio.Posle drugog svetskog rata bilo obrnuto.Pristalice kralja i monarhije su bili proganjani,ubijani, hapšeni, a velika većina naroda je klicala i podržavala Tita i ostalu komunističku ideologiju.Posle devedevedesete su se pomešali komunisti i četnici i onda je bilo još gore, a narod je opet u velikoj većini podržao i to.U svim tim ideologijama naj.bao je narod koji je to velikom većinom zdušno i podržavao.Tako da ko nas j.... Mene lično zabole i za Dražu i za Tita i za Slobu...Oni pripadaju prošlosti i to ne tako slavnoj.To ko je šta oštetio koga i to je sada gotovo, narod je to sve aminovao odavno, čak i onaj oštećeni.Bavimo se onim na šta možemo da utičemo, a to je sadašnjost i budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA