≫ 

Glumac iz serije Vil i Grejs poginuo u saobraćajnoj nesreći

Predstavnici policije rekli su za TMZ da je komičar, koji je popularnost na društvenim mrežama stekao tokom pandemije, udario automobilom u zgradu u Holivudu

  • 1
Leslie Jordan Foto: Tanjug/AP

Lesli Džordan (67), voljeni glumac koji je često gostovao u TV seriji "Vil i Grejs" poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila danas, prenose TMZ i Los Anđeles tajms.

Predstavnici policije rekli su za TMZ da je komičar, koji je popularnost na društvenim mrežama stekao tokom pandemije, udario automobilom u zgradu u Holivudu.

Njegovi predstavnici za štampu se do sada nisu oglašavali.

Leslie Jordan Foto: Tanjug/AP

Policija Los Anđelesa potvrdila je za Hafpost da je "došlo do saobraćajne nesreće i da se vozač zabio u zid" iako nisu potvrdili da je glumac bio za volanom.

Džordan, poznat po svom niskom rastu i južnjačkom govoru pojavio se u hit serijama kao što su "Američka horor priča", "Con Man", "Boston public" tokom svoje karijere duge skoro tri decenije.

U poslednje vreme je radio na sitkomu "Call me Kat" sa Majim Bijalik, popularnom Ejmi Farom Fauler, iz serije "Štreberi".

Njegov menadžer je rekao za Post da je "svet postao tamnije mesto bez svetlosti i ljubavi Leslija Džordana".

- Ne samo što je bio mega talenat i što je bila radost raditi sa njim, već je pružao emotivno utočište naciji dok je prolazila kroz najteže momente - rekao je menadžer.

Objavio je svoje memoare "Kako ste? Nesreće i nestašluci iz dobro proživljenog života" (How Y’all Doing? Misadventures and Mischief From a Life Well-Lived), u aprilu 2021.

Rođen je 29. aprila 1955. godine u Čatanugi, država Tenesi, a osim glume, bavio se i pevanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA