≫ 

Povodom praznika najvoljenije svetiteljke: Film "Sveta Petka – Krst u pustinji" danas i sutra po novim cenama

Film je pogledalo više od 80.000 ljudi

  • 0
Film SVETA PETKA-KRST U PUSTINJI Foto: Milena Popović /Promo

Povodom obeležavanja velikog verskog praznika Sveta Petka, u četvrtak i petak u svim Cineplexx  bioskopima, u bioskopima Roda Cineplex, Arena Cineplex, Cinegrand Rakovica, Cinegrand Niš i Tuckwood bioskopu karte za projekcije filmSveta Petka – Krst u pustinji” će biti po simboličnoj ceni od 300 dinara.

Film o najvoljenijoj i najpoštovanijoj svetiteljki pravoslavlja i posle skoro dva meseca prikazivanja nastavlja da privlači veliku pažnju publike, i do sada ga je pogledalo više od 80.000 ljudi.

Film „Sveta Petka – Krst u pustinji“ predstavlja posebno bioskopsko iskustvo slike i zvuka, koje prati život pobožne mlade Paraskeve, gde upoznajemo njen put od obične devojke do trenutka kada postaje svetiteljka.

Glavne uloge su poverene Mileni Predić, Milici Stefanović, Filipu Hajdukoviću, Jadranki Selec, Branislavu Tomaševića, Danielu Siču, Andreju Šepetkovskom i Mladenu Sovilju kao i nekolicini jordanskih glumaca.

„Sveta Petka – Krst u pustinji“ je prva srpsko-jordanska koprodukcija, podržana od Ministarstva kulture Republike Srbije, Sekretarijata za kulturu AP Vojvodine, Filmskog Centra Srbije ali i Kraljevskog filmskog centra Jordana, a snimana je sa blagoslovom Srpske Pravoslavne Crkve.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA