Hoće li nas razočarati ili ima nade? Na ova pitanja "Vesele devedesete" moraju da odgovore

Zbog prvog trejlera lome se koplja, šta vi mislite? Javite nam u komentarima

  • 0

Za nešto više od mesec dana, 19. januara, na Netflix stiže nastavak popularnog sitkoma "Vesele sedamdesete" ("That's '70s Show"), koji će, prikladno, nositi ime "Vesele devedesete" i pratiti priče novih klinaca u Point Plejsu.

Podrum Formanovih ispuniće sveža lica, pre svega Leja, Erikova i Donina ćerka (koja dolazi u posetu baki i dedi i stiče prijatelje među susedima), ali će skoro svi stari likovi u nekom trenu "banuti" u seriju. Zapravo, svi osim Hajda, s obzirom da se glumac Deni Masterson součava sa optužbama za seksualno uznemiravanje.

Ali dok je prvi trejler za "Vesele devedesete" podelio fan bazu, mnogi priznaju da im je dao sve ono što im je nedostajalo - Reda i Kiti, podrum, Krug, prepoznatljivu kuhinju, klizna vrata i "foot in the ass". Ipak, serija će, da bi uspela, morati da odgovori na mnoga pitanja kako bi se zaista povezala sa voljenim originalom.

Ovo su neka od njih:

Kako su se Erik i Dona pomirili?

Erik i Dona su sada bračni par (i sjajno je što su ćerki dali ime po "Ratovima zvezda"). Ako njihova ćerka sada ima 15, znači da je "Vesele devedesete" počinju oko 16 godina nakon dočeka 1980. godine, što znači da su se oni pomirili veoma, veoma brzo nakon finala. A kako su tada zaključili da je najbolje da svako nastavi svojim putem, nastavak će imati svašta da objasni.

Kako su Džeki i Kelso završili zajedno?

Jedna od junakinja nove serije biće ćerka Kelsa i Džeki (verovatno devojka po imenu Serena), ali kako su njih dvoje (takođe relativno brzo) odlučili da obnove romansu veliko je pitanje. Fanovi su mrzeli to što na kraju "Sedamdesetih" Džeki i Fez postaju par, dok Kelso i Bruk, devojka sa kojom ima dete, odlučuju da jedno drugom daju šansu.

Čak je i Mila Kunis rekla da nova veza sa Kelsom nema logike.

- Moj suprug i ja smo u toj novoj seriji zajedno, što je čudno jer ne bi trebalo da budemo. Rekla sam da nema smisla, trebalo bi da Džeki bude sa Fezom... Ali sada smo Kelso i ja u braku i imamo dete i odmah sam rekla da nisam sigurna u taj scenario - kazala je ona za Access Hollywood.

Šta se desilo sa Betsi?

Hoće li biti pomena Kelsove ćerke Betsi? Ili će ona dobiti isti tretman kao Ben u "Prijatejima"? Ostaje da se vidi.

Šta se desilo sa Lori?

Gumica koja je prva igrala Erikovu sestru Lori, Lisa Robin Keli, preminula je 2013. godine. Međutim, njen lik je do tada već uveliko preuzela Kristina Mur. Bilo bi zanimljivo videti da li brat i sestra koji se nisu podnosili kao deca i tinejdžeri zapravo imaju funkcionalnu vezu kao odrasle osobe.

Hoće li iko spomenuti to što nema Hajda?

Sasvim je razumljivo što Deni Masterson nije deo projekta, ali s obzirom da je Hajd bio toliko važan lik u originalu, njegovo odsustvo moraće da bude objašnjeno.

Ko će biti novi Erik i Dona?

Njihovu romansu su svi voleli, pa se postavlja pitanje - ko će biti par u koji su sve oči uprte u ovoj generaciji. Nova ekipa, pored Leje, uključuje njenu komšinicu Gven, njenog brata Nejta, njegovu devojku Niki i prijaelje Ozija i Džeja. Ostaje da se vidi.

Koje ćemo simbole '90-ih videti u seriji?

"Ratovi zvezda", rokenrol, disko, ploče, zvoncare, ratne priče iz Koreje... Originalna serija se nije plašila da ih svuda koristi. Leto 1995. obeležile su "Makarena", "Clueless" i "Batman Forever" (barem u SAD), pa će biti zanimljivo videti da li će nešto od toga "iskočiti u seriji".

Da li su svi originalni likovi zadržali svoja zanimanja?

Je li Kelso i dalje policajac? Dona radio voditeljka? Erik učitelj? Je li Džeki prelepa i bogata i čime se, zaboga, Fez bavi

Hoće li nas razočarati?

Dok jedni jedva čekaju ovu seriju, drugi uopšte nemaju visoka očekivanja. Mnogo je, ali mnogo rimejka i nastavaka Holivud proizveo proteklih godina i nijedan nije mogao da primiriše origialnoj ideji. Na "Kako sam upoznala tvoga oca" niko više nije mislio posle treće epizode, primera radi.

Da li će ovaj put priča imati srećniji kraj, nećemo znati pre 19. januara.

U međuvremenu, pogledajte reakcije fanova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA