≫ 

To vam je nauk: Stalone objasnio zbog kojih poteza u karijeri najviše žali

Osim što je sam izvodio vratolomije, Stalone je ranije otkrio da je jedna scena borbe u "Rokiju IV" mogla da ga ubije pošto su stvari tokom snimanja postale previše stvarne.

  • 0
Sylvester Stallone, Rocky, Silvester Stalone, Roki

Foto: Tanjug/AP

Silvester Stalone priznao je da mu je žao što je u svojim filmovima sam izvodio vratolomije zbog čega je tokom godina zadobio brojne povrede.

Stalone je pretrpeo pet operacija na leđima, kao i operaciju vrata i ramena zbog izvođenja vratolomija. Glumac kaže da su se akcioni filmovi "radikalno promenili kada je postalo moguće staviti mišiće na čičak", prenosi Klix.

Govoreći za Tajms, Stalone je rekao: "Nemojte sami da izvodite vratolomije, to je nauk iz toga", naglašavajući da su specijalni efekti u filmovima postali važniji od samih glumaca.

Osim što je sam izvodio vratolomije, Stalone je ranije otkrio da ga je jedna scena borbe u "Rokiju IV" mogla ubiti nakon što su stvari tokom snimanja postale previše stvarne.

Obožavaoci franšize možda se sećaju da se u četvrtom nastavku bokser borio s Rusom Ivanom Dragom koji je koristio steroide, glumi ga Dolf Lundgren.

U filmu je sukob imao ozbiljne posledice za Rokija koji je na kraju bio prisiljen da ode u penziju - a u stvarnom životu stvari su bile jednako strašne.

Govoreći u novembru prošle godine Stalone je pojasnio: "U prvoj rundi, gde me je oborio, to je stvarno. Smrvio me u prah i nisam to osetio u tom trenutku, ali kasnije te noći srce je počelo da mi se nadima. Imao sam modricu perio kardio vrećice, što je kada srce udari u grudi - kao u saobraćajnoj nesreći kada vam grudi udare u volan. Pritisak mi je porastao na 260. Mislili su da ću razgovarati s anđelima.

Srećom, Stalone se oporavio i nastavio je da glumi u "Rokiju V", "Rokiju Balboi", "Kridu" i "Kridu II".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA