≫ 

Prisila Prisli otkrila šta misli o snimanju nove verzije komedije "Goli pištolj"

Glumica je igrala u originalnoj verziji lik Džejn Spenser-Drebin

  • 0
Goli pištolj Printskrin: Youtube/Movieclips

Prisila Prisli, koja je igrala Džejn Spenser-Drebin u sva tri originalna filma "Goli pištolj", skeptična povodom nove verzije franšize, u kojoj će glavnu ulogu igrati Lijam Nison.

- Teško je poverovati da bi neko drugi mogao da bude Frenk Drabin i da igra tu ulogu - rekla je Prisila Prisli, prenosi NME.

Kao što je poznato, jedna od najpopularnijih holivudskih klasičnih komedijskih franšiza "Goli pištolj" će opet ugledati svetlost dana, ali u novom ruhu. Izvori kažu za "Deadline" da kompanija Paramount Pictures kreće u ovaj projekat, pri čemu je Lijam Nison u pregovorima za glavnu ulogu, a Akiva Šafer za režiju.

Den Gregor i Dag Mand, koji su upravo radili sa Šaferom na ostvarenju "Chip 'n Dale: Rescue Rangers", takođe su sklopili ugovor o pisanju scenarija. Mark Henteman i Alek Salkin napisali su prethodni nacrt.

Šafer će takođe biti izvršni producent, a u ceo projekat su uključeni Mark Henteman, Alek Salkin, kao i Set Mekfarlan i Erika Hagins, koji će biti producenti preko svoje kompanije "Fuzzy Door".

Detalji radnje se čuvaju u tajnosti, osim da bi Nison možda igrao sina detektiva Frenka Drebina umesto da uđe u ulogu koju je proslavio legendarni Lesli Nilsen.

Inače, kada je Nilsen preminuo 2010., počeli su razgovori o ponovnom pokretanju franšize.

Nison možda ne izgleda kao očigledan izbor za ulogu, ali je pokazao svoje komičarske poteze tokom godina, posebno u komedijama Seta Mekfarlana, koji je tvorac ostvarenja "Family Guy" i "Ted".

Lijam Nison, akcioni film Backlight, akcija Lijam Nison Foto: Tanjug/Ben King/Open Road Films via AP

Podsetimo se nekih legendarnih scena iz franšize "Goli pištolj", u kojem su igrali Lesli Nilsen, Prisila Prisli, Džordž Kenedi, O Džej Simpson i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA