Ekskluzivno predstavljamo prvu fotografiju Kejt Bekinsejl sa snimanja filma "Canary Black"

U distribuciji Blitz Filma, ovih dana se snima u Zagrebu

  • 0
Canary Black Foto: Nikola Predović

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu odvija glavno snimanje akcionog trilera Canary Black sa Kejt Bekinsejl u glavnoj ulozi. Za distribuciju je zadužena kompanija Blitz koja ekskluzivno donosi prvu fotografiju sa snimanja u Zagrebu.

Kejt Bekinsejl je bioskopskoj publici već poznata po akcionim ulogama u filmovima Podzemni svet: Krvavi ratovi i Jolt, a sada u ovom filmu igra agenta CIA-e Ejveri Grejvs. U vodećoj ulozi joj se pridružuje kolega Rupert Frend, publici dobro poznat iz uspešnih serijala Anatomija skandala i Obi-Van Kenobi. Vrhunsku operativku CIA-e, Ejveri Grejvs, teroristi ucenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža. Odsečena od celog tima, Ejveri se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživela i što pre pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora da se osloni na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene veštine u toj smrtonosnoj trci koja bi mogla da izazove globalnu krizu.

Reditelj filma je Pjer Morel, francuski reditelj koji stoji iza bioskopskih hitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenario zaslužan Metju Kenedi. Zvučnim imenima svetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Tijeri Arbogast, čuveni direktor fotografije na velikim hitovima Luka Besona Peti element i Lusi, dok je za scenografiju zadužen Sebastijan Krevinkel, poznat po svom radu na filmovima Put oko sveta za 80 dana i Najtraženiji čovek.

Producenti filma Canary Black su Sebastjen Rejbo i Džon Zois iz kompanije Antona, Karsten Lorenc, Rene Tab i Kristofer Tafin iz kompanije Sentient Entertainment, Džef Eliot za Brickell & Broadbridge International i Marina Grašić za Oakhurst Entertainment.

Igor A. Nola iz MP Filmske Produkcije hrvatski je servisni producent. Pjer Morel i Kejt Bikensejl takođe su izvršni producenti filma.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA