Repertoari Cineplexx bioskopa za period od 10. do 16. novembra

Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Galerija Belgrade

  • 0
Crni Panter-Vakanda zauvek Foto: Promo

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova, jedan događaj i uživo prenos koncerta grupe Duran Duran u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu:

"Vera"

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

"Crni Panter: Vakanda zauvek"

Kraljica Ramonda, Šuri, MBaku i Okoje bore se da zaštite kraljevstvo Vakanda od intervenisanja svetskih sila nakon smrti kralja TČale.

IMAX premijera filma "Crni Panter: Vakanda zauvek" u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu – četvrtak, 10. novembar u 20:00 časova.

Od 19:00 časova vas očekuje koktel dobrodošlice, kao i posebno posluženje inspirisano filmom. Atmosferu će dodatno zagrejati naš DJ uz moderne zvukove Vakande i druge hitove.

Pridužite nam se na premijernom IMAX gledanju filma "Crni Panter: Vakanda Zauvek" u najvećoj sali na ovim prostorima i uživajte u fenomenalnoj filmskoj ekipi i sjajnoj akciji najiščekivanijeg nastavka Marvel franšize.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

"Ledena groznica"

Uprkos tome što su, dok su se peli na prva dva vrha, bili svedoci fatalnih nesreća oni ostaju istrajni na poslednjem usponu, nesvesni smrtonosne oluje koja se sprema na drugoj strani planine.

"Terrifier 2"

Serijski ubica, jezivi klovn Art vraća se tačno na Noć veštica. Vođen demonskim priviđenjem, Art ovog puta cilja tinejdžerku i njenog mlađeg brata. Kad linije između stvarnosti i neviđene noćne more nestaju i broj mrtvih tela raste, brat i sestra otkrivaju mračnu porodičnu tajnu koja može da ih spase kao i da stanu u kraj Artovoj vladavini terora.

Trejler filma na linku

Uživo prenos koncerta "Duran Duran: A Hollywood High" u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu – četvrtak, 10. novembar u 20:00 časova

Ovaj koncertni film proslavlja karijeru benda dugu 40 godina. Pogledajte ekskluzivne nove intervjue članova, arhivirane snimke koji do sada nisu viđeni, kao i dešavanja iza scene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA