≫ 

Ford je spustio bič, ali ne i franšiza: Dizni razmatra seriju o Indijani Džonsu

Časopis navodi da nije poznato ni da li bi radnja prethodila ili bi bila zasebna u odnosu na čuveni serijal od četiri filma

  • 1
RTS, Film Indijana Džons Printscreen/RTS

Kompanija Dizni aktivno razmatra mogućnost da napravi novu seriju o Indijani Džonsu za svoj kanal Disney+, navodi časopis Varajeti pozivajući se na izvore.

Producentske kuće Maus haus i Lukasfilm su se na nekoliko poslednjih sastanaka sa scenaristima bavile takvim mogućnostima, a pošto pisac za projekat još nije odabran, nisu poznati ni podaci o mogućem zapletu, piše Varajeti.

Časopis navodi da nije poznato ni da li bi radnja prethodila ili bi bila zasebna u odnosu na čuveni serijal od četiri filma u kojima je naslovnu ulogu pustolovnog arheologa igrao Harison Ford, odnosno da li bi na neki način postojala veza sa petim filmom čija se premijera očekuje iduće godine.

- Pomak ka mogućem razvitku serije o Indijani Džonsu dolazi nakon što je Ford najavio da je završio sa ulogom nakon petog filma. Izvori kažu da Dizni trenutno ispituje brojne mogućnosti da održi franšizu, što može biti serija, novi film, neki drugi medij, ili kombinacija pomenutog - navodi časopis.

Varajeti piše da su predstavnici Lukasfilma odbili da daju komentar.

Ford je igrao Indijanu Džonsa u izuzetno uspešnim filmovima reditelja Stivena Spilberga "Otimači izgubljenog kovčega" (1981), "Indijana Džons i ukleti hram" (1984), "Indijana Džons i poslednji krstaški pohod" (1989) i "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje" (2008). Kako je najavljeno, reditelj petog filma je Džejms Mangold.

Ukoliko zaživi Diznijeva ideja to neće biti prva serija o Džonsu, pošto je "Mladi Indijana Džons" išao dve sezone 1992-1993. godine, a ikoničnog junaka u mladosti su tumačili Šon Patrik Flaneri i Kori Karijer, uz gostovanje Forda u jednom nastavku.

Video: Džon Malkovič izveo predstavu na Feliks Romulijani: Više od hiljadu posetilaca gledalo komad

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Harison im utece na vreme.

    9. novembar 2022 | 19:45

    Zamalo da mu podmetnu jos filmova. Ovako, sve ih je nadmudrio, i pobeze sa novcem. Ko voli nek se indijanise kolko mu srcu drago. Eto boljih filmova na cosku. Dzordz lukas ce izmisliti neku novu fransizu, ima kliker.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA