≫ 

Kijanu Rivs se vraća u "Džon Vik 4", a sve će odlučiti jedna borba: Pogledajte prvi trejler

"Pobedio ili izgubio, to je izlaz"

  • 0
John-Wick-4 džon vik 4 Printskin: YT/Lionsgate Movies

Kijanu Rivs se vraća, i to sa pištoljem, mačem, sekirom i mnoštvom drugog oružja dok se njegova borba za slobodu svodi na jedan jedini duel u novom trejleru za "Džon Vik: Poglavlje 4".

Rivsovom titularnom junaku se u ovom filmu (koji je najavljen kao najduži do sada) pruža prilika da se konačno oslobodi ugovora koji mu je na glavu stavio konzorcijum bosova kriminala poznat kao „Visoki sto“. Izazov (povrh slanja hordi ubica koje ga već traže na svakom koraku) - jeste borba jedan na jedan do smrti sa misterioznom figurom poznatom kao Markiz de Gramon (igra ga Bil Skarsgard).

bil skarsgard dzon vik Bil Skarsgard / Printskrin: YT/Lionsgate

Vikov prijatelj, Vinston (Ijan Mekšejn), sumira ponudu prostim rečima:

- Pobedio ili izgubio, to je izlaz.

Zaplet za "Džon Vik 4" je, naravno, kvalitetan, ali budimo realni, glavna je akcija - a novi trejler je njen pun. Borbe koje uključuju sekire, mačeve, pištolje, ponekad mačeve i vatreno oružje u isto vreme, a da ne spominjenom jurnjave gradskim ulicama i pustinjama na kamilama.

Zajedno sa Rivsom i Mekšejnom, "Džon Vik 4" donosi i junake koje tumače Lorens Fišburn i Lens Redik. Skarsgardu se pridružuju, kao novopridošlice, Doni Jen, Кlensi Braun, Skot Adkins, Šamijer Anderson i — pop zvezda Rina Savajama, kojoj je ovo filmski debi. "Džon Vik 4" bi trebalo da se pojavi u bioskopima 24. marta 2023. godine.

Pogledajte trejler:

Video: Premijerno prikazan Matriks Uskrsnuće, Blitz film sprema još mnogo iznenađenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA