≫ 

Delegacija RTS-a ispraćena u Katar: Predstavljene i slike srpskih reprezentativaca naslikane kafom

U Holu RTS-a je priređena izložba gde su naši reprezentativci naslikani espreso kafom. Slike su delo autora Bojana Đorđevića

  • 5
Ispraćaj delegacije RTS na SP u fudbalu u Kataru Foto: Gordan Jović/RTS

Ispraćaj delegacije Radio-televizije Srbije na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru održano je u Holu RTS.

Delegaciju RTS na najvećoj sportskoj manifestaciji predstavljaće tim od 21 osobe među kojima su novinari i komentatori sportske redakcije, informativne, Radio Beograda,kao i sa sajta RTS, snimatelji, montažeri i tehnička lica zadužena za realizaciju signala prema Srbiji tokom prvenstva. Svi oni, zajedno sa kolegama koji će biti podrška u beogradskom studiju, prenosiće gledaocima, slušaocima i čitaocima RTS-a najnovije i najvažnije informacije sa utakmica reprezentacije Srbije ali i svih ostalih utakmica na prvenstvu.

Kako navode iz RTS-a, bićete u prilici da ih vidite kroz veliki broj uključenja, specijalnih emisija i kao izveštače sa 64 utakmice koje predstoje u narednim danima na programu Radio televizije Srbije.

Događaju u u Holu RTS prisustvovali su ministar sporta Republike Srbije Zoran Gajić, Njegova ekselencija ambasador Katara u Srbiji Faris Rumi Al Naimi, predsednik Olimpisjkog komiteta Srbije Božidar Maljković, brojni novinari i drugi ugledni sportski zvaničnici naše zemlje. Zvaničnici Srbije, katara i RTS-a simbolično su uručili zastave predstavnicima RTS-a koji će naredne dane boraviti u Kataru.

U Holu RTS-a je priređena izložba gde su naši reprezentativci naslikani espreso kafom. Slike su delo autora Bojana Đorđevića.

Video: Piksijevi Orlovi u stilu manekena krenuli na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA