Nasilje je oduvek proganjalo ovu porodicu: Harison Ford i Helen Miren u novoj "Yellowstone" seriji

Objavljen je prvi tizer "1923"

  • 0
harison ford 1923 Printskrin: YT/Paramount+ UK & Ireland

Novi prikvel serije "Jeloustoun" (Yellowstone) "1923" snimljen je, a objavljen je i prvi tizer u kome vidimo nova lica - Harisona Forda i Helen Miren kao Džejkoba i Karu Daton.

Serija će pratiti par, zajedno sa njihovom decom, dok vode porodični ranč u Montani i suočavaju se sa izazovima ranog 20. veka, uključujući pandemije, istorijsku sušu, kraj prohibicije i Veliku depresiju.

Tizer — koji je objavljen tokom premijere 5. sezone "Jeloustona" u nedelju — daje uvid u haos tog vremena, prikazujući više bitaka i na zemlji i na konjima. Centralni likovi biće u središtu akcije, a u jednom trenu vidimo Karu kako povređena uperuje pušku u nekoga, ili Džejkoba koji očajnički gleda u stranu dok upire pištolj van kamere.

- Nasilje je oduvek proganjalo ovu porodicu - pripoveda Elza Daton, koju je u prvom prikvelu "1883" igrala Izabel Mej.

- I pratilo nas je od škotskih visoravni do slamova Dablina, pa sve dovde. A tamo gde nas ne prati, mi ga lovimo. Mi ga tražimo.

Trejler od 30 sekundi takođe daje publici prvi pogled na lik Darena Mana - Džeka Datona, Džejmsa Bedž Dejla kao Džona Datona Starijeg i Mišel Rendolf kao Elizabet Straford.

"1923" će biti još jedno poglavlje u "Jelouston" TV franšizi, nakon popularne serije "1883". U tom prekuelu igrali su kolege i supružnici Tim Mekgrav i Fejt Hil kao Džejms i Margaret Daton koji sa svoje dvoje dece napuštaju Tenesi i upućuju se ka Oregonu.

Ford je za Vanity Fair govorio o tome šta gledaoci mogu da očekuju u novom prikvelu.

- On je vođa pakta. On je odgovoran za svoju porodicu. Džejkob i Kara su dve osobe koje su veoma čvrsto povezane i koja se suočavaju sa zaista komplikovanim okolnostima.

On je dodao da će porodica morati da se nosi sa teškim situacijama tokom serije, kako interne tako i eksterne.

- Datoni žive po kodeksu ponašanja koji su sami sebi postavili i on zahteva komplikovano moralno i etičko prosuđivanje - rekao je Ford za Vanity Fair.

- Nije samo fizički život težak. Izazovi sa kojima se suočavaju  i modernosti koje ugrožavaju njihov načina života, njihove slobode i mogućnosti u kojima su uživali, veliki su deo priče.

"1923" će premijerno biti prikazana na Paramount+ i Paramount Netvork u specijalnom događaju 18. decembra. Kao i "1883" imaće jednu sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA