≫ 

Stefan Papić novi video posvetio legendarnoj Radmili Savićević: Snimak koji je oduševio mnoge

"Uz to što je vrhunski odrađeno, posebna pohvala za omaž našoj divnoj glumici Radmili Savićević", naveo je jedan korisnik Jutjuba

  • 0

Stefan Papić je na svom Jutjub kanalu objavio novi snimak. koji je posvetio legendi srpskog i jugoslovenske kinematografije Radmili Savićević.

- Sasvim Obična Emisija se ovog puta ukršta sa filmom "Davitelj protiv davitelja". Stefan Papić izražava želju da se sa njim u SOE (Sasvim Obična Emisija) pojavi legendarna Radmila Savićević - napisao je Stefan Papić i dodao:

- Mini SOE Radmila posvećena je glumici Radmili Savićević, koja je široj narodnoj masi najpoznatija kao Riska iz serije "Srećni ljudi" - naveo je on.

Snimak je dobio pohvale od strane korisnika Jutjuba.

"Uz to što je vrhunski odrađeno, posebna pohvala za omaž našoj divnoj glumici Radmili Savićević.", "Odlična ideja i montaza,samo tako nastavite, bez tenzije i pritiska, lagano, kvalitet na prvom mestu.", "Svaka čast! Ovo je sjajno! Primopredaja novčanica je izvanredno odrađena!", bili su neki od komentara na video.

Pogledajte:

Video: Miki Krstović dobio nagradu Udruženja dramskih umetnika Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA