≫ 

Kventin Tarantino kaže da u Holivudu više "nema pravih filmskih zvezda"

- Kapetan Amerika je zvezda. Ili je Tor zvezda. Mislim, nisam prva osoba koja je to rekla - rekao je reditelj

  • 1
Quentin Tarantino, Kventin Tarantino Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Kventin Tarantino tvrdi da u Holivudu više "nema pravih filmskih zvezda".

Dok je promovisao svoju novu knjigu, "Cinema Speculation, "u podcastu komičara Toma Segure, reditelj koji je osvojio Oskara "ciljao" je na Marvel bioskopski univerzum, sugerišuči da su likovi superheroja postali poznatiji od glumaca koji ih tumače.

- Deo čudesnosti Holivuda je… imate sve ove glumce koji su postali poznati igrajući ove likove (superheroje). Ali oni nisu filmske zvezde. Jel tako? - rekao je Tarantino i nastavio:

- Kapetan Amerika je zvezda. Ili je Tor zvezda. Mislim, nisam prva osoba koja je to rekla. Mislim da je to rečeno milion puta, znate, ali to je kao, znate, ovi likovi iz franšize postaju zvezde - rekao je reditelj.

Tarantino je u nekoliko navrata poslednjih godina govorio protiv Marvelovih filmova. Prošlog meseca je objasnio zašto (Marvelove filmove) nikada ne bi režirao.

- Morate biti najamnik da biste radili te stvari. Ja nisam najamnik. Ne tražim posao - rekao je tada za Los Angeles Times.

Reditelj je svojevremeno naveo da je moderna filmska era "najgora u istoriji Holivuda" i da razmišlja da ode u penziju, prenosi NME.

Video: Kika Milošević sanjala Holivud: Svojim radovima se istakla u top 10 najboljih iluzionista na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA