Snimljen film po bestseleru koji Srbi obožavaju: Tom Henks igra glavnu ulogu

Upravo objavljeni trejler nam prikazuje svakodnevni život Ota Hendersona, udovca i domara koji budno pazi na red i disciplinu u svom komšiluku

  • 1
tom henks  Covek zvani Oto Printskrin: YT/Sony Pictures Entertainment

Dvostruki oskarovac ponovo glumi u filmu koji ima pretenzije da dobije nagradu Američke filmske akademije, a od početka 2023. godine film ćemo moći da gledamo u bioskopima.

Nema sumnje da je Tom Henks jedno od najomiljenijih lica u Holivudu. Tokom svoje 45-godišnje karijere, osvojio je dva Oskara i nadaleko je poznat kao jedna od najuspešnijih filmskih zvezda u istoriji. Forest Gamp, Filadelfija, Terminal i Život u brodolomu samo su neki od filmova koji su Henksa obeležili kao glumca po sjajnim ulogama i scenama koje možemo prepoznati iz svakodnevnog života.

Upravo takav film sa Henksom stiže nam početkom sledeće godine pod nazivom "Čovek zvani Oto". Naime, radi se o ekranizaciji bestselera Njujork tajmsa "Čovek zvani Uve". Taj roman švedskog autora Fredrika Bakmana već ima svoju domaću ekranizaciju, koji je u 2016. godini bio najuspešniji strani film u SAD i dobio dve nominacije za Oskara, poše Klix.

Upravo objavljeni trejler nam prikazuje svakodnevni život Ota Hendersona (Tom Henks), udovca i domara koji budno pazi na red i disciplinu u svom komšiluku. Međutim, ovo je još više kao kritikovanje i osuđivanje ogorčenih suseda. Ali njegova siva rutina će se okrenuti naglavačke kada se temperamentna mlada porodica useli u komšiluk. Tek tada Oto može da vidi šta se dešava kada prihvati život kakav jeste.

U ovoj komediji, pored Henksa, glumačku postavu čine i Marijana Trevinjo (Club the Cuervos), Rejčel Keler (Fargo, Legija, Tokio Vice) i Manuel Garsija-Rulfo (Veličanstvena sedmorka, Linkolnov advokat). Režiserski posao pripao je Marku Forsteru (San Džej M. Barija, Svetski rat Z), a scenario, zasnovan na knjizi, napisao je Dejvid Megi, koji je zaradio nominaciju za Oskara filmovima Život Pija i San DŽ.M. Barrie. Svakako treba napomenuti da je u produkcijskom timu i sam Henks, što će se sigurno pozitivno odraziti na ukupan utisak o ovom filmu.

Knjiga "Čovek po imenu Ove", kao broj 1 Njujork tajmsa, prodata je u više od tri miliona primeraka, a čitaoci širom sveta imaju samo reči hvale za ovu životnu dramu sa elementima humora. Stoga i čitaoci i bioskopska publika sa nestrpljenjem iščekuju početak sledeće godine kada u bioskope stiže film "Čovek zvani Oto". A Tom Henks i filmovi sa životnom pričom uvek su prava "poslastica" i doživljaj koji svaki put oduševi i publiku i kritiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otto

    30. novembar 2022 | 15:15

    Knjiga je odlicna Tuzno - Vesela Nadam se da ce i film uspeti da preneso tu mesavinu osecanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA