Film o Elvisu dobija proširenu verziju: Reditelj Baz Lurman otkriva detalje

Reditelj je detaljno opisao potencijal za produženi film

  • 0
Film "Elvis" Foto: Blitz Film

Reditelj Baz Luhrman je rekao da se nada da će u budućnosti napraviti proširenu verziju filma "Elvis" koristeći dodatne snimke sa koncerta Ostina Batlera, koji je glumio lik legendarnog muzičara.

U razgovoru za IndieWire na dodeli Gotam nagrada u Njujorku u ponedeljak, detaljno je opisao potencijal za produženi film.

- Postoji puno materijala koji se zbraja do četiri sata, ali sada sam u zapisnik rekao ne danas, ne sutra, ali u nekom trenutku bih to uradio - rekao je Lurman agenciji.

Lurman je pohvalio Batlera (31) za njegove koncertne nastupe u filmu.

- Bilo mi je vantelesno iskustvo gledati ga kako izvodi te pune koncerte, tako da ću jednog dana zajedno preseći te pune koncerte - rekao je Lurman

Luhrman je rekao da su on i njegova ekipa tokom godina radili na mukotrpnim detaljima u rekonstruisanju koncerata Elvisa Prislija.

- Upravo smo imali sve kamere - rekao je Lurman, napominjući da je snimateljka Mendi Voker "čak dobila i sočiva reprodukovana iz 60-ih, 70-ih i 80-ih da bi se u potpunosti poklopila sa svime", prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA