Dama pobedila u "Slagalici": Biljana osvojila 300.000 RSD, njen rival najavio da više neće učestvovati u kvizu

""vo je i moj oproštaj od "Slagalice", više se ovde neću pojavljivati u studiju koji mi je doneo najlepše trenutke u životu, osim, naravno, onih porodičnih", rekao je Dragan Isailović

  • 9
Slagalica Printskrin: RTS

Dobili smo i novog pobednika "Slagalice". Tačnije, pobednicu. U 156. ciklusu "Slagalice" trijumfovala je Biljana Malinović, koja je savladala njenog rivala u finalu Dragana Isailovića rezultatom 307:201.

Oba takmičara su pokazala znanje, ali je na kraju dama pobedila. Biljana je imala prednost posle prve partije, koju je na kraju i očuvala.

Nakon završetka partije, uručene su nagrade. Biljani je pripalo 300.000 dinara, a Draganu, koji je najavio da više neće učestvovati u kvizu, 150.000 dinara.

- Osećam se izuzetno. Nisam iskreno mislio da ću doći do ovde. Biljana je bila izuzetna, zasluženo je pobedila. I treba da pobedi. Ja već imam jednu pobedu, a samo mi je drugo mesto falilo da kompletiram sve plasmane. Ujedno, ovo je i moj oproštaj od "Slagalice", više se ovde neću pojavljivati u studiju koji mi je doneo najlepše trenutke u životu, osim, naravno, onih porodičnih - rekao je Dragan Isailović.

- Čekajte, posle 20 godina više ne planirate da nam dolazite? Zašto? - pitala je voditeljka kviza.

- 62 mi je godine. Verovatno 4,5 godina neću imati pravo da se prijavim. Već sam i ovde mislio da ću biti "topovska hrana", pa sam se iznenadio sobom. Nisam za bacanje - rekao je sjajni Dragan.

BIljana nije krila zadovoljstvo što je pobedila.

- Divno se osećam, stvarno. Prvo da se zahvalim protivniku na lepim rečima, mogu samo da uzvratim isto. Odličan takmičar i čovek. I htela bih da pozdravim druga Dušana Pileta, koji je zaslužan za ovo. On me je prijavio. On mi je bio najveća podrška - rekla je Biljana.

Očekuje nas sada i superfinale "Slagalice".

Pogledajte kako je bilo u susretu između Biljane i Dragana.

Finale:

Prva partija:

Video: Oni smišljaju pitanja za učesnike TV Slagalice, a sada su odgovarali na naša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Anja

    1. decembar 2022 | 20:15

    Sve cestitke Biljani na pobedi,a i Draganu,na fer i sportskoj borbi!!!

  • bojan

    1. decembar 2022 | 20:14

    Svaka čast Biljani, izuzetno znanje! 👏

  • Antap

    1. decembar 2022 | 20:52

    Biljana me oduševila, kako znanjem, tako i smirenošću i skromnošću. Bravo curo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA