≫ 

Sprema se novi biografski film o Brusu Liju: Odlučeno ko će glumiti majstora kung fua

Ang Li će režirati ovaj projekat

  • 0
Bruce Lee Brus Li Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Režiser Ang Li je izabrao svog sina Mejsona da igra Brusa Lija u novom biografskom filmu o majstoru kung fua.

Poznati reditelj će biti zadužen predstojeći film pod nazivom "Brus Li", po scenariju Dana Futermana.

"Prihvaćen ni kao potpuno američki ni potpuno kineski, Brus Li je bio most između Istoka i Zapada koji je svetu predstavio kineski kung fu, naučnik borbe i kultni izvođač koji je revolucionisao i borilačke veštine i akcioni bioskop", Ang Li kaže se u izjavi za Deadline i dodaje:

"Osećam se primoran da ispričam priču o ovom briljantnom, jedinstvenom ljudskom biću koje je žudelo za pripadanjem, koje je, neumornim napornim radom, pretvorilo nemoguće snove u stvarnost.", naveo je režiser

Mejson Li je trenirao za tu ulogu poslednje tri godine, a prethodno je glumio u filmovima Bilija Lina Long "Halftime Walk" i "The Hangover Part II".

Film će objaviti kompanija Sony's 3000 Pictures, a producenti su Elizabet Gabler i Marisa Paiva.

"Brus Li je dugogodišnji strastveni projekat za Anga i duboko emotivna priča koja prikazuje trijumfe i sukobe jednog od najistaknutijih akcionih heroja u stvarnom životu našeg vremena“, rekla je Gabler i dodaje:

"Svi mi u kompaniji "Sony's 3000 Pictures" smo ponosni što pomažemo Angu i njegovom timu za snimanje filmova da stvore ono što verujemo da će biti izvanredan pozorišni događaj.", navela je producentkinja, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA