Neodoljivi mačak oduševio malu i veliku publiku - Za dva dana film pogledalo preko 7000 ljudi

Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo utiske sa porodičnog druženja MAČKENBAL i premijere animiranog filma "Mačak u čizmama - Poslednja želja"

  • 0
Mačak u čizmama Foto: Promo

U susret novim avanturama voljenog Mačka u čizmama, na Centralnom trgu tržnog centra Delta City u subotu 3. decembra je održan Mačkenbal, kreativne radionice i zanimljivo takmičenje za najmlađe. Uz pomoć naših prijatelja iz Premium Peta organizovano je i udomljavanje maca, koje su osvojile simpatije svih prisutnih posetilaca, a neke od njih pronašle svoj novi dom.

Sva deca su svojim lepim i kreativnim maskama i kostimima oduševila i žiri i publiku, ali nagradu za najbolji kostim i najviše osvojenih bodova u takmičenju osvojila je četvorogodišnja Antea Tintor.

Po završetku dešavanja, održana je i svečana premijera filma u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, uz prisustvo glumaca koji su pozajmili glasove simpatičnim junacima u sinhronizovanoj verziji . Bioskop je odisao veselom atmosferom, dečiji smeh se orio a oduševljena publika je u prepunoj sali gromoglasnim aplauzom pozdravila glumačku ekipu filma.

Mačak u čizmama Foto: Darko Đorđević

Film MAČAK U ČIZMAMA - POSLEDNJA ŽELJA je za dva dana samo u odabranim bioskopima pogledalo preko 7000 ljudi, što predstavlja najbolji pretpremijerni rezultat jednog animiranog filma ne samo ove godine, već od 2020. do danas.

O FILMU: Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko! Posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.

Mačak u čizmama Foto: Darko Đorđević

Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek (Dušica Novaković).

U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, "Velikog" Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Mačak u čizmama Foto: Darko Đorđević

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu "Šrek 2", koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Nakon pretpremijernih projekcija, "Mačak u čizmama - Poslednja želja" stiže na redovni bioskopski repertoar 8. decembra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA