Prva izjava Milice Milše i Žarka Jokanovića nakon napuštanja serije "Igra sudbine"

"Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili", navodi se u izjavi

  • 6
Druženje povodom četvrte sezone serije "Igra sudbine" Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Milica Milša i Žarko Jokanović i definitivno više neće biti deo serije "Igra sudbine". Poznata glumica i dramaturg, imače bračni par, su se oglasili posle svega i izneli svoju stranu priče.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka.

Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele, a prenosi "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    5. decembar 2022 | 12:32

    Verujte da ima mnogo nas koji mislimo da ste trebali odustati odmah posle prve epizode. Toliko je to bilo jadno da se nije znalo šta je gore, scenario, režija ili gluma glavne "glumice". Srećno vam bilo na toj drugoj televiziji jer to je pravo mesto za vašu "umetnost".

  • suarez

    5. decembar 2022 | 12:16

    Ni “step”sokići nisu se ovoliko razvodnjavali svojevremeno …

  • Kodiaq

    5. decembar 2022 | 13:11

    Ceo zivot je zelela da bude glumica a pojma nema sa glumom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA